Poison Control – Personage Trailer, april 2021 in het westen

Poison Control – Personage Trailer, april 2021 in het westen

NIS America heeft een nieuwe personagetrailer uitgebracht met een aantal van de excentrieke ballen die spelers zullen tegenkomen in Poison Control.

Daarnaast bevestigde de uitgever dat de game Nintendo Switch zou bereiken op 13 april 2021 in Noord-Amerika, 16 april 2021 in Europa en 20 april 2021 in Oceanië.

video
play-rounded-fill

Over Poison Control

Van de creatieve geesten die Penny-Punching Princess en The Princess Guide hebben gebracht, komt een duister humoristisch verhaal over verlossing!

Wanneer een mysterieus fenomeen ervoor zorgt dat geesten vast komen te zitten in giftige manifestaties van hun eigen persoonlijke wanhoop, kunnen alleen de hooghartige Poisonette en haar aan geheugenverlies lijdende Soul Mate ze zuiveren.

Terwijl ze zich door de verschillende Belles ‘Hells wagen, zullen ze gevallen zielen tegenkomen die verlangen naar ontsnapping, andere Poison Maidens met hun eigen agenda’s, en verwrongen wezens geboren uit de Poison Mires die hen dreigen tegen te houden! Welke duistere waarheden zullen ze ontdekken over de giftige wereld om hen heen… en ook over elkaar?

Deze shooter-meets-action-titel combineert gameplay met een hoog octaangehalte en een grimmige maar charmante kunststijl tot één onvergetelijk avontuur. Gebruik Poisonette’s krachten om gebieden van Poison Mires te zuiveren terwijl je vijanden wegschiet als haar gewapende Soul Mate.

Je kunt je gameplay-ervaring ook aanpassen door te kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke Soul Mates, wapens en verbeteringen te ontgrendelen met elke wereld die je zuivert, en bepaalde statistieken van je Poisonette-metgezel te verhogen door middel van dialoog op basis van keuzes.

Belangrijkste kenmerken

  • Een giftig partnerschap – Wissel tussen de gifabsorberende Poisonette en haar geweerzwaaiende Soul Mate, en combineer vuurkracht en zonecontrole om de wezens van de Poison Mires te vernietigen. Ontgrendel nieuwe wapens zoals gifbommen, diffusies en zelfs vuurgif door gebieden te zuiveren en verbeter de statistieken van je Poisonette door je dialoogkeuzes.
  • Raadselachtige ontmoetingen – Ontdek de mysterieuze omstandigheden die Poisonette en haar Soul Mate op het giftige pad naar verlossing brachten. Onderweg ontmoet je andere Poisonettes, elk met hun eigen agenda, en ook gevallen zielen wiens persoonlijke Belles ‘Hells moeten worden gereinigd om vrijgelaten te worden.
  • Corrupt en kleurrijk – Met een kunststijl die even grimmig als charmant is, springt dit verwrongen verhaal praktisch van het scherm! Van levendige podia tot levendige gameplay-effecten, dit avontuur is zowel een visuele als een viscerale ervaring.
Ad