Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl aangekondigd

Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl aangekondigd

Tijdens de Pokemon Presents heeft The Pokemon Company Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl voor Nintendo Switch aangekondigd.

Zoals je waarschijnlijk wel kunt zien, zijn deze spellen remakes van de originele Pokemon Diamond en Pearl. De remakes zijn gepland voor eind 2021 voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl

Reis naar de Sinnoh-regio in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl!

Ga op avontuur door de Sinnoh-regio met Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl op Nintendo Switch, die eind 2021 verschijnen!

Avonturen in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl vinden plaats in de Sinnoh-regio. Rijk aan natuur en met de torenhoge berg Coronet in het hart, is Sinnoh een land met vele mythen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. Je bezoekt veel verschillende locaties in de Sinnoh-regio, terwijl je ernaar streeft de kampioen van de Pokémon League te worden.

Het originele verhaal is getrouw gereproduceerd en het gevoel voor schaal in de oorspronkelijke steden en routes is zorgvuldig bewaard gebleven. Mensen die Pokémon Diamond en Pokémon Pearl hebben gespeeld, kunnen bekende plaatsen opnieuw bezoeken en bekende scènes opnieuw beleven. Voor degenen die voor het eerst via Sinnoh op pad gaan, wachten tal van nieuwe ontmoetingen en verrassingen.

Deze remakes bevatten eenvoudig te begrijpen, spelervriendelijke gemakken van de moderne Pokémon-serie, plus persoonlijke Pokémon-vechtscènes van dichtbij.

Ad