Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl vergeleken met Diamond/Pearl

Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl vergeleken met Diamond/Pearl

The Pokemon Company heeft Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl onthuld, de langverwachte remakes van de eerste set games in de vierde generatie van Pokemon.

GameXplain publiceerde een video met een zij-aan-zij vergelijking tussen de Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl op Switch en Pokemon Diamond / Pearl op DS.

Het is interessant om te zien hoe trouw de remakes zijn aan de originele titels, ondanks de 3D-grafische vernieuwing van de vorige.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl

Bezoek de Sinnoh-regio en het verhaal opnieuw!

Beleef het nostalgische verhaal uit de Pokémon-game in een opnieuw bedacht avontuur! Avonturen in deze Pokémon-game zullen plaatsvinden in de bekende Sinnoh-regio. Rijk aan natuur en met de machtige Mount Coronet in het hart, is Sinnoh een land met vele mythen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. Je kiest ofwel Turtwig, Chimchar of Piplup om je eerste partner-Pokémon te zijn, en gaat vervolgens op reis om de kampioen van de Pokémon League te worden. Onderweg kun je de legendarische Pokémon Dialga tegenkomen.

Ga samen op avontuur met de Pokémon die in de Pokémon Diamond Version-game zijn verschenen. Spelers van de originele spellen kunnen bekende plaatsen opnieuw bezoeken en vertrouwde scènes opnieuw beleven, terwijl spelers voor het eerst kunnen genieten van tal van leuke ontmoetingen en verrassingen die de Sinnoh-regio te bieden heeft. Het oorspronkelijke verhaal en de schaal van de steden en routes in de Sinnoh-regio zijn getrouw weergegeven. Deze remake is ook nieuw leven ingeblazen met enkele van de spelervriendelijke functies van moderne Pokémon-games en persoonlijke Pokémon-vechtscènes van dichtbij.

Of je vroeger Pokémon Diamond Version of Pokémon Pearl Version speelde of deze games voor het eerst tegenkomt, er is voor elk wat wils.

  • Bezoek de Sinnoh-regio opnieuw vanuit het origineel
  • De game biedt een frisse kijk en verbeterde functies aan deze opnieuw gemaakte klassieker
  • Een opnieuw bedacht avontuur, nu voor het Nintendo Switch ™ -systeem
  • Ga op pad om te proberen de kampioen van de Pokémon League in de Sinnoh-regio te worden

Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl verschijnen ergens eind 2021 voor Nintendo Switch.