Pokemon Cafe Mix – 5 miljoen+ downloads

Pokemon Cafe Mix – 5 miljoen+ downloads

The Pokemon Company viert feest terwijl de Nintendo Switch en mobiele titel Pokemon Cafe Mix meer dan 5 miljoen keer zijn gedownload.

Om de spelers iets terug te geven, kondigde het bedrijf aan dat er tot 30 augustus een speciaal geschenk aan alle spelers wordt gegeven.

Inkomende geschenken

Het geschenk is een royale 5000 gouden eikels, 3 verticale fluitjes en 3 horizontale fluitjes. The Pokemon Company heeft ook onthuld dat ze nieuwe personages introduceren in Pokemon Cafe Mix.

Zoals opgemerkt door Serebii, zal naast dat Wobbuffet wordt toegevoegd met nieuwe bestellingen, Audino ook verschijnen naast Celebi die zal worden toegevoegd als een speciaal klantevenement.

Celebi zal de eerste Mythische Pokemon zijn die in het puzzelspel verschijnt.

Over Pokemon Cafe Mix

Welkom in het café!

De lunchspits is begonnen! Ren en bouw je eigen eetcafe met Pokémon Café Mix, een gratis te starten * puzzelspel dat je kunt downloaden op Nintendo Switch.

In deze handheld-ervaring ** neem je de bestellingen van je Pokémon-klanten op en maak je smakelijke traktaties door bevredigende puzzels voor het matchen van pictogrammen te voltooien!

Bestellen

Terwijl Pokémon arriveren om de geneugten van je Pokémon Café te proeven, is het aan jou en je goed opgeleide personeel om hun bestellingen precies goed te krijgen! Elke bestelling heeft de vorm van een puzzel – waarbij je speciale “trucs” op het scherm moet wissen om een ​​gerecht te bereiden.

Gebruik het touchscreen om pictogrammen aan elkaar te koppelen en ze rond te slepen om suikerklontjes op te lossen, tomaten fijn te hakken en slagroom te kloppen voor je volgende culinaire meesterwerk. Door pictogrammen te verschuiven en deze trucs naar specifieke plekken te verplaatsen, voelt het alsof je in een pan roert – dus kom in de kookgeest bij het oplossen van elke puzzel!

Je hebt maar een vast aantal zetten om elke puzzel te voltooien, dus zorg ervoor dat je de speciale vaardigheid of verbruiksvoorwerpen van je Pokémon gebruikt om je huidige bestelling te voltooien. Als je een puzzel niet haalt, verlies je een van je vijf harten – verlies je alle vijf harten en kun je geen andere bevelen meer aannemen.

Nu aan het werven

Wanneer je je jonge café start, is Eevee de enige Pokémon in het personeel die je helpt bij het opnemen van bestellingen en het bereiden van heerlijk eten. Voltooi bestellingen en je verdient sterren – die de vriendschapsmeter van je bezoekende klanten vullen.

Zorg dat de vriendschapsmeter van een klant hoog genoeg is en hij zal aanbieden om voor je te komen werken! Elke Pokémon heeft zijn eigen Vaardigheid, evenals specifiek voedsel dat ze uitblinken in het bereiden, dus het loont de moeite om een ​​divers keukenpersoneel te hebben naarmate je café groter wordt.

Betaaldag!

Door bestellingen met succes af te ronden, verdien je ook Golden Acorns – een valuta waarmee je nieuwe café-upgrades, verbruiksartikelen en extra zetten kunt kopen, mocht je opraken terwijl je een puzzel probeert op te lossen.

Uw aanhoudende succes met het runnen van een café zal ook nieuwe ingrediënten ontgrendelen, waardoor u nieuwe eet- en drinkopties opent voor uw hongerige bezoekers. Meer voedselopties betekent meer klanten, meer potentiële Pokémon om zich bij je culinaire collectief aan te sluiten!

Diners ’club

Leg contact met andere café-eigenaren, kijk hoe ze presteren en bekijk hun favoriete Pokémon door ze toe te voegen aan je vriendenlijst.

Terwijl je bedrijf groeit, ontvang je updates over je voortgang en informatie over aanstaande evenementen via de inbox van je café. Bepaalde gewaardeerde klanten sturen u misschien zelfs geschenken! Je ontvangt ook elke maand zes gratis nieuwe Pokémon, dus kom regelmatig terug om te zien welke nieuwe gezichten je in de keuken zullen vergezellen.