Pokemon Cafe Mix wordt Pokemon Cafe ReMix rond herfst 2021

Pokemon Cafe Mix wordt Pokemon Cafe ReMix rond herfst 2021

Tijdens de uitzending van Pokemon Presents heeft The Pokemon Company onthuld dat Pokemon Cafe Mix later dit jaar een make-over krijgt.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Cafe ReMix

Pokemon Cafe Mix krijgt een opknapbeurt als Pokemon Cafe ReMix – die vernieuwde puzzels, nieuwe Pokemon, nieuwe aankleedopties en meer introduceert! Deze update van het puzzelspel komt in de herfst van 2021.

Pokémon’s op aanraking gebaseerde puzzelspel voor Nintendo Switch en mobiele apparaten krijgt dit najaar een spannende opknapbeurt, samen met een nieuwe naam!

Er worden heel veel nieuwe Pokémon aan het spel toegevoegd, en daarmee ook nieuwe aankleedopties. Puzzels zijn ook opgefrist en bevatten spannende nieuwe gameplay-elementen! En kijk uit naar nieuwe manieren om het Pokémon-personeel van je bruisende café te laten groeien en ontwikkelen.

Over Pokemon Cafe Mix

Creëer een chique café vol Pokémon met unieke “swirl-and-link”-puzzels!

Je bent nu de eigenaar van een café dat Pokémon bezoekt. Voltooi puzzels om drankjes en gerechten te bereiden en trakteer je Pokémon-klanten op een geweldige tijd in het café! Waarom probeer je de leuke, informele puzzels niet eens met behulp van Pokémon en creëer je een mooie, bruisende caféruimte?

■ Een uniek puzzelspel waarin je Pokémon-pictogrammen ronddraait om ze aan elkaar te koppelen!

Sleep een Pokémon-pictogram in een draaiende beweging en verplaats het naast andere pictogrammen van dezelfde Pokémon-soort om ze te koppelen en te wissen.

De ingrediënten die in het aanbod van je café worden gebruikt, verschijnen ook in de puzzels. Wis de doelstellingen in elke puzzel naast de Pokémon waarmee je bevriend bent geraakt om drankjes en gerechten te serveren!

■ De klanten en het cafépersoneel zijn allemaal Pokémon!

Blijkbaar zijn alle klanten die het café bezoeken Pokémon. En alle medewerkers die je kunt rekruteren om in het café te helpen, zijn ook Pokémon! Het is tijd voor de feestelijke opening van het café!

■ De aanbiedingen met verschillende Pokémon-thema’s zijn gewoon te schattig om te eten of te drinken!

Er wordt een verscheidenheid aan drankjes en gerechten met Pokémon-motieven geserveerd in het café, en ze zijn allemaal zo schattig! Wie kan wachten om te zien wat er hierna wordt aangeboden?

■ Bouw vriendschappen op met Pokémon en ze helpen je in het café!

Zodra een puzzel is voltooid, serveer je een bestelling aan een klant-Pokémon zodat deze kan genieten van het aanbod van je café. Je vriendschapsniveau met een klant-Pokémon neemt toe door hem lekkere drankjes en gerechten te serveren. Zodra je de sterrenmeter van een klant-Pokémon voor de eerste keer vult en het eerste vriendschapsniveau bereikt, kan die klant-Pokémon deel gaan uitmaken van het personeel en je helpen in het café.

■ Hoe meer je café wordt geüpgraded, hoe meer aanbiedingen er beschikbaar komen en hoe meer nieuwe Pokémon er zullen komen!

Als je puzzels voltooit, wordt je café geüpgraded door nieuwe tools te krijgen of nieuwe gebieden toe te voegen. Er kunnen nieuwe Pokémon op bezoek komen, gelokt door de verschillende upgrades. Hoe ziet het volgende gebied eruit en welke Pokémon zal het aantrekken?