Pokemon Cafe ReMix – 10 miljoen+ downloads, Celebration Gift

Pokemon Cafe ReMix – 10 miljoen+ downloads, Celebration Gift

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat Pokemon Cafe ReMix een enorme mijlpaal heeft bereikt. Sinds 15 november is Pokemon Cafe ReMix meer dan 10 miljoen keer gedownload. Om dit te vieren, ontvangen alle spelers die vanaf nu tot 19 november inloggen een geschenk van 5.000 gouden eikels, de belangrijkste premiumvaluta van het spel.

Over Pokemon Cafe ReMix

Los puzzels op om je eigen caf√© te runnen en verzamel schattige Pok√©mon‚ĄĘ-helpers

Koppel Pok√©mon-pictogrammen aan elkaar om puzzels op te lossen terwijl je werkt om je eigen caf√© op te bouwen in Pok√©mon Caf√© ReMix, een gratis te starten game voor Nintendo Switch‚ĄĘ-systemen! Rekruteer Pok√©mon om te helpen in het caf√© (in hun stijlvolle uniformen) door vriendschappen op te bouwen terwijl je je caf√©- en menu-aanbod uitbreidt door puzzels te voltooien. Elk Pok√©mon-personeelslid heeft een caf√©vaardigheid die van pas zal komen bij het oplossen van puzzels!

Voltooi op aanraking gebaseerde uitdagingen in dit gratis te starten puzzelspel

Bepaal de beste manier om Pok√©mon-pictogrammen te wissen binnen de beurtlimiet in schattige maar uitdagende puzzels. Gebruik je puzzelvaardigheden om het doel te bereiken en gebruik de hulp van elke Pok√©mon’s Caf√© Skills voor wat extra pit! Naast Caf√© Skills heeft elk Pok√©mon-personeelslid een specialiteit en speciale gimmicks die ze gemakkelijk kunnen vernietigen – Eevee kan bijvoorbeeld snel suikerklontjes maken. Combineer de specialiteit van een Pok√©mon met het drankje of gerecht dat je maakt om bonussen in puzzels te krijgen.

Geremixt plezier voor iedereen

Pok√©mon Caf√© ReMix is ‚Äč‚Äčeen vernieuwde versie van het originele Pok√©mon Caf√© Mix-spel. Puzzels zijn opgefrist en er zijn nog meer Pok√©mon te ontdekken en te rekruteren. Je Pok√©mon kan zichzelf uitrusten in caf√©-chic met nieuw toegevoegde verkleedopties en kunnen hun vaardigheden verbeteren door middel van trainingspuzzels! Als je het origineel hebt gespeeld, worden al je gouden eikels overgebracht naar Pok√©mon Caf√© ReMix.