Pokemon Cafe ReMix – 10 miljoen+ downloads, Celebration Gift

Pokemon Cafe ReMix – 10 miljoen+ downloads, Celebration Gift

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat Pokemon Cafe ReMix een enorme mijlpaal heeft bereikt. Sinds 15 november is Pokemon Cafe ReMix meer dan 10 miljoen keer gedownload. Om dit te vieren, ontvangen alle spelers die vanaf nu tot 19 november inloggen een geschenk van 5.000 gouden eikels, de belangrijkste premiumvaluta van het spel.

Over Pokemon Cafe ReMix

Los puzzels op om je eigen café te runnen en verzamel schattige Pokémon™-helpers

Koppel Pokémon-pictogrammen aan elkaar om puzzels op te lossen terwijl je werkt om je eigen café op te bouwen in Pokémon Café ReMix, een gratis te starten game voor Nintendo Switch™-systemen! Rekruteer Pokémon om te helpen in het café (in hun stijlvolle uniformen) door vriendschappen op te bouwen terwijl je je café- en menu-aanbod uitbreidt door puzzels te voltooien. Elk Pokémon-personeelslid heeft een cafévaardigheid die van pas zal komen bij het oplossen van puzzels!

Voltooi op aanraking gebaseerde uitdagingen in dit gratis te starten puzzelspel

Bepaal de beste manier om Pokémon-pictogrammen te wissen binnen de beurtlimiet in schattige maar uitdagende puzzels. Gebruik je puzzelvaardigheden om het doel te bereiken en gebruik de hulp van elke Pokémon’s Café Skills voor wat extra pit! Naast Café Skills heeft elk Pokémon-personeelslid een specialiteit en speciale gimmicks die ze gemakkelijk kunnen vernietigen – Eevee kan bijvoorbeeld snel suikerklontjes maken. Combineer de specialiteit van een Pokémon met het drankje of gerecht dat je maakt om bonussen in puzzels te krijgen.

Geremixt plezier voor iedereen

Pokémon Café ReMix is ​​een vernieuwde versie van het originele Pokémon Café Mix-spel. Puzzels zijn opgefrist en er zijn nog meer Pokémon te ontdekken en te rekruteren. Je Pokémon kan zichzelf uitrusten in café-chic met nieuw toegevoegde verkleedopties en kunnen hun vaardigheden verbeteren door middel van trainingspuzzels! Als je het origineel hebt gespeeld, worden al je gouden eikels overgebracht naar Pokémon Café ReMix.