Pokemon Cafe ReMix – Pokemon Day Update voegt nieuwe starters toe

Pokemon Cafe ReMix – Pokemon Day Update voegt nieuwe starters toe

Een nieuwe update voor Pokemon Café ReMix is ​​beschikbaar gesteld om te downloaden door The Pokémon Company. De nieuwe Pokemon-starters Sprigatito, Fuecoco en Quaxly werden in het spel geïntroduceerd als onderdeel van een update die werd uitgebracht ter gelegenheid van de viering van Pokémon Day dit jaar. Samen met het Great Chef-kostuum voor Greninja en andere prijzen is het mogelijk om deze items te krijgen door deel te nemen aan het momenteel actieve Hospitality Event en ze bij je te laten bezorgen.

Pokemon Cafe ReMix – Pokemon Day-update

  • Er is nu een gloednieuw Hospitality Event beschikbaar. Als onderdeel van dit evenement krijgen spelers naast andere geschenken ook de kans om Sprigatito, Fuecoco en Quaxly te krijgen.
  • Bovendien is er nu een nieuwe inlogbonus beschikbaar. Dit opent de mogelijkheid voor spelers om het Greninja-kostuum (Grote Chef-kok) te krijgen.
  • Er is begonnen met de implementatie van nieuwe leveringsfocussen.
  • Er zijn veel terugkerende 5 Star Chef-kostuums die zijn teruggebracht.
  • Bovendien kunt u Sprigatito, Fuecoco en Quaxly aan uw deur laten bezorgen.

Over de Pokemon Café ReMix

Mix, verbind en maak alles glashelder!

Doe mee aan heerlijk vermakelijke woordspelletjes met Pokémon!

De Pokémon Café Mix heeft net een renovatie ondergaan en is nu weer klaar om klanten te verwelkomen. Plots zijn er Pokémon waar je ook kijkt!

Je kunt nog steeds genieten van dezelfde schattige sfeer, maar de opwinding en het plezier dat je krijgt bij het verzamelen van Pokémon, het levelen ervan en het oplossen van puzzels is aanzienlijk toegenomen.

Je bent de eigenaar van een coffeeshop waar Pokémon vaak komen.

Je Pokémon-gasten zullen het naar hun zin hebben in het café als je de raadsels oplost met je Pokémon-werkers om de drankjes en maaltijden te maken die ze hebben besteld.

■Maak van je Pokémon cafémedewerkers!

Alle klanten van het café zijn Pokémon!

Je kunt de hulp inroepen van Pokémon in je etablissement door vriendschap met ze te sluiten en ze vervolgens te trakteren op overheerlijke gerechten. Daarna kunnen jij en je andere Pokémon-trainers geheel nieuwe recepten bedenken! En als bekend wordt hoe geweldig je nieuwe gerechten zijn, zullen er nog meer Pokémon naar je restaurant worden gelokt zodat ze ervan kunnen proeven.

Maak van je café een levendige en plezierige plek om rond te hangen door een groot aantal Pokémon in te huren om daar te werken.

Kooktaken kunnen worden opgelost met de hulp van je Pokémon-metgezellen!

Als het gaat om het oplossen van de keukenproblemen, heeft elk van je Pokémon-helpers zijn eigen unieke set vaardigheden die ze naar de tafel kunnen brengen. De opwinding die je voelt bij het oplossen van de puzzels wordt naar een heel nieuw niveau getild dankzij verschillende gloednieuwe unieke gimmicks!

Bouw de vaardigheden van je Pokémon-medewerkers op en schiet voor een beoordeling van drie sterren!