Pokemon Cafe ReMix – Update ter voorbereiding voor data transfer

Pokemon Cafe ReMix – Update ter voorbereiding voor data transfer

The Pokemon Company heeft kort geleden aangekondigd dat Pokemon Cafe Mix een opknapbeurt zou krijgen als Pokemon Cafe ReMix, wat nieuwe puzzels, Pokemon enz. zal introduceren.

Er is nu bevestigd dat Pokemon Cafe ReMix ergens in oktober 2021 zal uitkomen.

Voorbereidingsupdate

Ter voorbereiding op de opknapbeurt ontvangt Pokemon Cafe Mix op 13 oktober een update die de opgeslagen bestandsgegevens van spelers voorbereidt op de verhuizing. Na deze update heeft Pokemon Cafe Mix een aanhoudende internetverbinding nodig om te werken.

Over Pokemon Cafe Mix

Voltooi op aanraking gebaseerde puzzels om gerechten en drankjes te serveren aan schattige Pokémon-klanten!

Koppel Pokémon™-pictogrammen aan elkaar om puzzels op te lossen terwijl je werkt om je eigen café op te bouwen in Pokémon Café Mix, een gratis te starten game voor het Nintendo Switch™-systeem! Behaal de doelen voor elke puzzel voordat je beurten op zijn: koppel een bepaald aantal pictogrammen, behaal een hoge score of vernietig zelfs suikerklontjes om menu-items met Pokémon-thema op te dienen.

Maak kennis met je cafépersoneel van charmante Pokémon die graag willen helpen

Rekruteer Pokémon om te helpen in het café (in hun schattige uniformen) door vriendschap op te bouwen en breid je café- en menu-aanbod uit door puzzels te voltooien. Elk Pokémon-personeelslid heeft een Café-vaardigheid die van pas zal komen tijdens puzzels!

Gouden eikels kunnen je helpen puzzels te voltooien en meer Pokémon te rekruteren!

Verdien of koop gouden eikels, de in-game valuta, en wissel ze in om harten te herwinnen, puzzels voort te zetten en handige items te krijgen.

Terwijl je puzzels voltooit om een ​​café van wereldklasse te bouwen, kom je obstakels tegen zoals suikerklontjes, klodders slagroom en tomaten! Gebruik je puzzelvaardigheden om ze op te lossen en gebruik de hulp van Pokémon’s Café Skills voor wat extra pit! Naast Café Skills heeft elk Pokémon-personeelslid een specialiteit. Combineer de specialiteit van een Pokémon met het gerecht of drankje dat je maakt voor bonussen in puzzels.

Naast het rekruteren van meer Pokémon-personeelsleden en het uitbreiden van je verzameling menu-items, zal het café zelf uitbreiden terwijl je speelt! Door nieuwe tools te krijgen of ruimtes aan uw café toe te voegen, kunnen zelfs meer klanten worden aangetrokken. Alle actie in Pokémon Café Mix ontvouwt zich in een speelse kunststijl die de schattigheid van je Pokémon-vrienden en -klanten naar voren brengt. Het is tijd om café-eigenaar te worden, puzzels op te lossen en Pokémon-klanten blij te maken!

Ad