Pokemon GO inkomsten $ 84,8 miljoen in september

Pokemon GO inkomsten $ 84,8 miljoen in september

Het Pokemon Company en Niantic lijken simpelweg niet te stoppen te zijn met hun smartphone-app Pokemon GO.

Het gegevensbedrijf Sensor Tower meldt dat de game in de maand september een verbluffende 84,9 miljoen heeft gemaakt, terwijl consumenten massaal naar de Pokemon mobiele titel met de reguliere updates blijven spelen.

Pokemon-inkomsten

De site meldt ook dat de bruto-opbrengst van Pokemon GO het hoogst was sinds november 2017 en is “een verbetering van 89 procent ten opzichte van september 2017.”

Het fenomeen AR-gaming zag ook in de loop van september nog eens 8,86 miljoen downloads wereldwijd. Dit was de sterkste maand van Pokémon GO voor installaties in 2018 tot nu toe, en het vertegenwoordigt een stijging van 100 procent vergeleken met september 2017 op jaarbasis.

Met de cijfers van september kon Pokémon GO Q3 behalen met de hoogste winst sinds Q3 2016. Leven tot nu toe heeft het spel een geschatte bruto-omzet van $ 2,01 miljard wereldwijd bereikt en heeft het 522 miljoen keer gedownload.

Nou, het is Pokemon en met Pokemon Let’s Go Pikachu en Eevee welke er nog aan zitten te komen zal dit nog zeker meer gaan worden in de komende maanden

Ad