Pokemon GO is officieel verbonden met Pokemon HOME

Pokemon GO is officieel verbonden met Pokemon HOME

Pokémon GO is nu officieel verbonden met Pokémon HOME, waardoor Trainers de mogelijkheid krijgen om Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon HOME over te zetten!

Deze functie wordt stapsgewijs naar alle trainers uitgerold op basis van hun huidige trainerniveau. Blijf Pokémon GO in de gaten houden voor de mogelijkheid om je Pokémon over te zetten naar Pokémon HOME.

GO Transporter

Trainers gebruiken een nieuwe functie in Pokémon GO, de GO Transporter, om Pokémon over te brengen naar Pokémon HOME. Elke keer dat je een Pokémon overbrengt, wordt er wat energie uit de GO Transporter afgevoerd.

De energie die door de GO Transporter wordt gebruikt, wordt in de loop van de tijd opgeladen, maar kan ook worden aangevuld met PokéCoins. De energiekosten om de GO Transporter te gebruiken om Pokémon over te brengen, variëren afhankelijk van de Pokémon.

Melmetal-beloning

Om deze ontwikkeling te vieren, ontvangen trainers die een Pokémon van Pokémon GO overbrengen naar Pokémon HOME de Mythische Pokémon Melmetal. Deze speciale Melmetal kan Gigantamax in elk gevecht in Pokémon Sword en Pokémon Shield dat het toelaat. Deze Melmetal kan worden ontvangen als Mystery Gift in de mobiele apparaatversie van Pokémon HOME.

Trainers kunnen vervolgens de Nintendo Switch-versie van Pokémon HOME gebruiken om deze Melmetal over te zetten naar Pokémon Sword en Pokémon Shield en toe te voegen aan hun team. Dit is de eerste keer dat Gigantamax Melmetal beschikbaar is voor Trainers, dus mis deze kans niet om samen te werken met de Mythical Steel-type Pokémon!

Na het overbrengen van een Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon HOME, kunnen Trainers de Mystery Box in Pokémon GO openen, waardoor de zeldzame Mythische Pokémon Meltan tijdelijk op de kaart verschijnt. Trainers kunnen Meltan in Melmetal laten evolueren door 400 Meltan Candy te verzamelen.

Voor alle details over hoe je deze nieuwe connectiviteit tussen Pokémon GO en Pokémon HOME kunt gebruiken, en voor bepaalde beperkingen in hoe het kan worden gebruikt, ga je naar de officiële Pokémon HOME-site; https://home.pokemon.com/en-gb/ 

Ad