Pokemon GO Trainer Battles officieel onthuld

Pokemon GO Trainer Battles officieel onthuld

Zoals beloofd heeft de officiële Pokemon-blog aangekondigd dat Trainer Battles naar de populaire Pokemon GO komen.

Trainer Battles

Trainer Battles zullen ergens deze maand beschikbaar zijn en zullen je in staat stellen je Pokémon te bevechten met je vrienden, wat een lang gevraagde functie is.

Vanaf deze maand kun je met Trainer Battles een vriend of een andere trainer uitdagen! Daag een andere trainer uit met een gevechtscode, stel een team van drie Pokémon samen en kijk wie er bovenaan komt! Wanneer Trainer Battles zijn voltooid, ontvangen beide deelnemers geweldige beloningen, waaronder een kans op zeldzame Evolution-items.

Om een gelijk speelveld te garanderen, moeten trainers deelnemen aan dezelfde Trainer Battle League, die de CP-limiet bepaalt voor de deelnemende Pokémon. Kracht alleen zal de overwinning niet garanderen! Of je nu vecht met een Caterpie of een Mewtwo, de slimmere en meer strategische Trainer heeft een voordeel.

Veeel informatie

Het is veel informatie en meer komt er nog aan maar laten we een kijkje nemen naar hoe dingen werken met een video met dank aan IGN;

video
play-rounded-fill

Zo moeilijk kan het toch niet zijn … maar hier is meer officieel nieuws;

De gevechten zijn snel en in realtime, dus verwacht niet dat je op je beurt wacht! Je geselecteerde team Pokémon kan zowel hun Fast Attack- als Charged Attack-moves uitvoeren. Ter voorbereiding op het gevecht kun je zelfs Stardust en Candy gebruiken om een ​​bonus Charged Attack voor je Pokémon te ontgrendelen.

Timing is belangrijk! Als je je hoofd gebruikt en de bewegingen van je tegenstander in de gaten houdt, kun je mogelijk een beschermend schild inzetten om je Pokémon tegen ernstige schade te behoeden. Maar je hebt maar een beperkt aantal van deze schilden voordat je Pokémon weerloos wordt achtergelaten.

Terwijl trainers meestal in de buurt moeten zijn om een ​​Trainer Battle te starten, kunnen Ultra Friends en Best Friends elkaar uitdagen op elke afstand. Dus, dichtbij of veraf, je kunt vechten met je beste vrienden!

Wil je de touwen leren kennen of je ontluikende vechtvaardigheden aanscherpen? Teamleiders Spark, Candela en Blanche staan ​​te popelen om je moed te testen! Je kunt eenmaal per dag beloningen verdienen als je traint met een teamleider, inclusief Stardust om je Pokémon van energie te voorzien. Werk aan het verdienen van een Ace Trainer-medaille!

Ad