Pokemon Home – Details samenvatting

Pokemon Home – Details samenvatting

Pokemon Company International heeft het eerste persbericht met details voor Pokemon Home uitgebracht.

Pokémon Company International en Nintendo hebben meer details aangekondigd voor de nieuwe cloudservice-app Pokémon HOME. Met de app kunnen trainers hun Pokémon-avonturen voortzetten voorbij een enkel spelsysteem en hun verzameling Pokémon in veel van hun games beheren. Pokémon HOME wordt uitgebracht in februari 2020 voor iOS- en Android-apparaten en Nintendo Switch.

Pokémon Home

Ontworpen als een plek waar alle Pokémon zich kunnen verzamelen, stelt Pokémon HOME Trainers in staat Pokémon over te nemen van gekoppelde Pokémon-serie games en ze in Pokémon Boxes in de cloud te deponeren of te verplaatsen naar gekoppelde compatibele games. Door hetzelfde Nintendo-account te koppelen aan zowel de Nintendo Switch-versie als de versie van het mobiele apparaat, hebben fans vanaf beide hardwareplatforms toegang tot dezelfde Pokémon Boxes.

De Nintendo Switch-versie van Pokémon HOME ondersteunt connectiviteit met de Nintendo Switch-spellen Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let’s Go, Pikachu !, en Pokémon: Let’s Go, Eevee! Zowel de Nintendo Switch-versie als de versie voor mobiele apparaten van Pokémon HOME ondersteunen connectiviteit met de Nintendo 3DS-software Pokémon Bank. Ondersteuning voor Pokémon GO is ook in ontwikkeling.

Pokémon HOME verbinden met Pokémon Games

Pokémon Sword en Pokémon Shield kunnen worden gekoppeld aan de Nintendo Switch-versie van Pokémon HOME. Zodra de spellen zijn gekoppeld, kunnen gebruikers Pokémon deponeren of ophalen die met die spellen kunnen worden verkregen.
Pokémon: Laten we gaan, Pikachu! en Pokémon: Laten we gaan, Eevee! kan linken naar de Nintendo Switch-versie van Pokémon HOME. Gebruikers kunnen Pokémon heen en weer schakelen tussen Pokémon: Let’s Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Laten we gaan, Eevee! of in Pokémon Sword en Pokémon Shield. Eens een Pokémon van Pokémon: Laten we gaan, Pikachu! of Pokémon: Laten we gaan, Eevee! is verplaatst naar Pokémon Sword of Pokémon Shield, kan het niet worden teruggezet naar het originele spel.

Als een gebruiker is ingeschreven voor een Premium-abonnement (tegen betaling), kan deze Pokémon van Pokémon-titels van Nintendo 3DS naar Pokémon HOME verplaatsen met behulp van Pokémon Bank. Zodra een Pokémon van Pokémon Bank is verplaatst naar Pokémon HOME, kan deze niet meer worden teruggezet naar Pokémon Bank.

Om de release van Pokémon HOME te vieren, zijn Pokémon Bank en Poké Transporter een maand lang gratis beschikbaar nadat Pokémon HOME is uitgebracht. Trainers kunnen Pokémon uit verschillende Pokémon-serie spellen overnemen met behulp van Pokémon Bank en Poké Transporter. Zodra ze hun Pokémon in Pokémon Bank hebben, kunnen Trainers de Pokémon naar Pokémon HOME verplaatsen.

Ruil Pokémon

Er zijn vier manieren om Pokémon te ruilen met Pokémon HOME op een mobiel apparaat. Dit maakt het mogelijk om Pokémon altijd en overal te verhandelen.

 • Pokémon in de Wonder Box kunnen worden verhandeld met mensen over de hele wereld. Pokémon die in de Wonder Box zijn geplaatst, worden zelfs verhandeld wanneer Pokémon HOME niet wordt gebruikt.
 • Met het Global Trade System (GTS) kunnen fans specificeren welke Pokémon ze willen ruilen en welke Pokémon ze willen ontvangen. Ze worden dan gekoppeld aan een trainer als beide aan elkaars criteria voldoen.
 • Met

 • Room Trade kunnen trainers een kamer maken en Pokémon ruilen onder de mensen die meedoen. Elke kamer biedt plaats aan maximaal 20 personen. Handelen in kamers is gratis, maar gebruikers kunnen alleen kamers maken als ze zijn ingeschreven voor een Premium-abonnement (betaald).
 • Met

 • Friend Trade kunnen trainers hun Pokémon ruilen met gebruikers in de buurt waarmee ze vrienden zijn geworden in Pokémon HOME. Trainers kunnen vrienden toevoegen met de functie Vriend toevoegen in Pokémon HOME.

Meer functies

Pokémon HOME heeft veel functies die Trainers kunnen gebruiken om verbinding te maken met games in de Pokémon-serie en meer.

 • Pokémon worden geregistreerd bij de Nationale Pokédex wanneer gebruikers ze in de Boxes in Pokémon HOME deponeren. Als gebruikers een Pokémon deponeren die Mega Evolve of Gigantamax kan gebruiken, worden deze formulieren ook geregistreerd. In de Nationale Pokédex kunnen Trainers Pokédex-inzendingen van verschillende spellen op één plek zien. Met de versie van Pokémon HOME voor mobiele apparaten kunnen gebruikers ook zoeken op Pokémon-vaardigheden of -bewegingen.
 • Trainers kunnen Mystery Gifts ontvangen in de mobiele apparaatversie van Pokémon HOME. Met deze functie kunnen ze Mystery Gifts voor Pokémon Sword en Pokémon Shield ontvangen, evenals geschenken specifiek voor Pokémon HOME. Pokémon ontvangen in Pokémon HOME kunnen direct in een Box in Pokémon HOME worden gedeponeerd. Trainers kunnen ook enkele geschenken ontvangen, zoals items voor Pokémon, door een code voor een Mystery Gift te ontvangen in Pokémon HOME en die code vervolgens te gebruiken in Pokémon Sword of Pokémon Shield.
 • Als een trainer zich heeft ingeschreven voor een Premium-abonnement, heeft hij toegang tot de Judge-functie, waarmee hij kan controleren hoe sterk zijn Pokémon zijn.
 • In het gedeelte Your Room kunnen trainers allerlei informatie zien over evenementen of de games die ze hebben verbonden met Pokémon HOME. Ze kunnen ook hun profiel bewerken met behulp van stickers. Ze kunnen stickers in Pokémon HOME verkrijgen als ze aan bepaalde voorwaarden voldoen of bepaalde taken uitvoeren die bekend staan ​​als uitdagingen.
 • In de mobiele apparaatversie van Pokémon HOME kunnen gebruikers bekijken hoe de klassementen en verschillende online competities in Pokémon Sword en Pokémon Shield verlopen, evenals de ranglijsten van de Pokémon die daarin worden gebruikt. Door naar Battle Data te gaan, kunnen ze de gevechtsrecords van elke trainer bekijken, evenals informatie over welke bewegingen populair zijn bij de Pokémon in de competities.
 • In Pokémon HOME voor mobiele apparaten kunnen trainers nieuws ontvangen over de distributie van Pokémon als cadeau en informatie over online wedstrijden voor Pokémon Sword en Pokémon Shield.
 • Pokémon HOME-punten zijn punten die in Pokémon HOME worden verzameld naarmate trainers meer Pokémon storten. Wanneer de Nintendo Switch-versie van Pokémon HOME wordt gebruikt, kunnen trainers hun Pokémon HOME-punten inwisselen voor BP (Battle Points) voor gebruik in kernspellen uit de Pokémon-serie.

Er zijn enkele verschillen in wat de Nintendo Switch-versie en de versie van het mobiele apparaat van Pokémon HOME kunnen doen.

Bepaalde functies kunnen worden uitgebreid of toegevoegd wanneer trainers zich inschrijven voor een Premium-abonnement.

Het Premium-abonnement heeft een paar verschillende abonnementsopties.

Prijsstructuur voor Nintendo eShop:

Abonnementslengte Prijs (inclusief btw)
1 maand (30 dagen) £ 2,69
3 maanden (90 dagen) £ 4,49
12 maanden (365 dagen) £ 14,39

Prijsstructuur voor iOS- en Android-apparaten *:

Abonnementslengte Prijs (inclusief btw)
1 maand (30 dagen) £ 2,99
3 maanden (90 dagen) £ 4.99
12 maanden (365 dagen) £ 15.99
Ad