Pokemon Home – Slechte eieren zijn terug

Pokemon Home – Slechte eieren zijn terug

Pokemon Company heeft update na update naar Pokemon HOME gepusht om bugs te corrigeren, maar ook hackers te ontmoedigen.

De nieuwste update signaleert de terugkeer van “Bad Eggs”.

Wat zijn slechte eieren?

Net als in eerdere Pokemon-games, worden Pokemon waarvan is vastgesteld dat deze gegevens hebben gehackt of beschadigd, omgezet in “Bad Eggs” in Pokemon HOME. Deze Bad Eggs kunnen niet worden uitgebroed, vrijgegeven of overgedragen naar andere games, maar nemen alleen ruimte in beslag in de doos.

Volgens sommige rapporten is deze versie van Bad Eggs bedoeld om de kwaadaardige gehackte Pokemon te bestrijden die in de Wonder Trades circuleren.

Hoe slechte eieren werken

In plaats van de game of app te laten crashen, zou de gehackte Pokemon worden omgezet in een Bad Egg, waardoor spelers kunnen inloggen en normaal Pokemon HOME of Pokemon Sword and Shield blijven spelen.
Het enige grote nadeel hiervan is dat de Bad Eggs nu ruimte in beslag nemen in de doos, waardoor de totale hoeveelheid opslagruimte voor gebruikers wordt verminderd.

Hoewel dit kan dienen om hackers te straffen, kan het ook leiden tot het straffen van reguliere gebruikers die geen idee hadden dat ze een gehackte Pokemon hadden verhandeld, zelfs als het hen in staat stelt weer in te loggen zonder te crashen.

Voortdurende preventie

Met een beetje geluk zal Game Freak een alternatieve oplossing vinden voor het bestrijden van kwaadaardige hackers die geen onschuldige spelers in het kruisvuur raken.

Ad