Pokemon HOME – Versie 2.0.3. Bugs en aanpassingen

Pokemon HOME – Versie 2.0.3. Bugs en aanpassingen

Er is weer een update voor Pokemon HOME op mobiel beschikbaar gesteld door de Pokemon Company. De update upgradet de applicatie naar versie 2.0.3 en bevat de volgende verbeteringen en een bugreparatie die er soms voor kan zorgen dat het programma vastloopt:

Versie 2.0.3. Bugs en aanpassingen

  • een probleem opgelost waardoor de Android-versie van de app regelmatig vastliep of niet meer reageerde wanneer op het scherm werd gedrukt.
  • Het veld ‘Games’ in de zoekcriteria van GTS is gewijzigd in ‘Games waar het naartoe kan reizen’.
  • Alleen de tekst is gewijzigd, let op. Het doel van deze zoekvoorwaarde is niet gewijzigd.
  • Om een ​​gebruiksvriendelijke ervaring te garanderen, zijn ook verdere problemen opgelost.

Het is nuttig voor consumenten om hun app up-to-date te houden, hoe klein deze ook is.

Over Pokemon HOME

Je kunt nu Pokémon importeren in Pokémon HOME vanuit Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus! Je kunt Pokémon tussen deze spellen overbrengen, evenals Pokémon Sword en Pokémon Shield, met Pokémon HOME. *

Verbind je games om unieke Pokémon te krijgen.

Je kunt Turtwig, Chimchar en Piplup met verborgen vaardigheden als mysteriegeschenk krijgen in de Pokémon HOME-app voor mobiele apparaten als je een Pokémon uit Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl toevoegt aan de Nintendo Switch-versie van de game. Rowlet, Cyndaquil en Oshawott krijgen je als Mystery Gift in de Pokémon HOME-app voor mobiele apparaten als je een Pokémon van Pokémon Legends: Arceus overzet naar de Nintendo Switch-editie van de game.

Een nieuw thuis voor je Pokémon vinden

PokémonTM HOME is een plek waar alle Pokémon kunnen samenkomen en is een cloudservice voor het Nintendo SwitchTM-systeem en andere compatibele mobiele apparaten. Je hebt toegang tot dezelfde Pokémon Boxen op zowel de Nintendo Switch-versie als de smartphoneversie van Pokémon HOME door hetzelfde Nintendo-account te verbinden met beide platforms. Je kunt Pokémon overdragen naar compatibele games, Pokémon ruilen terwijl je onderweg bent, en meer met Pokémon HOME. Voor meer functies kun je ook een lidmaatschap van het Pokémon HOME Premium Plan kopen.

Je kunt je Pokémon-verzameling in verschillende games beheren met Pokémon HOME. Het verzamelen van je Pokémon is nog maar het begin; met behulp van de smartphone-app Pokémon HOME kun je direct handelen met vrienden of met wie dan ook ter wereld. Met het Premium Plan kun je je eigen Room Trades hosten, Pokémon overdragen van Pokémon Bank, het aantal Pokémon dat kan worden gedeponeerd verhogen van 30 naar 6.000, en het aantal Pokémon verhogen dat tegelijk in de Wonder Box en GTS kan worden geplaatst (alleen beschikbaar op mobiele apparaten), en krijg rechtstreeks toegang tot de functie Rechter vanuit Pokémon HOME.

Ad