Pokemon Home versie 2.1.0 patch notes

Pokemon Home versie 2.1.0 patch notes

Er is nog een update voor Pokemon HOME op mobiel beschikbaar gemaakt nadat deze beschikbaar was gesteld door The Pokemon Company.

De update brengt de app naar versie 2.1.0 en werkt de klassementsgevechtinformatie bij van Pokemon Scarlet/Violet, die onlangs serie 2 van zijn klassementsgevechten-modus lanceerde. Andere kenmerken van de update zijn: Andere aanpassingen worden genoemd in de patchnotes als zijnde gemaakt om “een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden”, hoewel exacte details over deze veranderingen ontbreken.

РHet gedeelte Gevechtsgegevens bevat nu informatie die is verkregen uit de deelname van Pok̩mon Scarlet en Pok̩mon Violet aan klassementsgevechten.

versie 2.1.0 patch-opmerkingen

Je kunt nu de resultaten van je klassementsgevechten in Pok̩mon Scarlet en Pok̩mon Violet bekijken als je Pok̩mon HOME hebt gekoppeld aan een Nintendo-account met gegevens van Pok̩mon Scarlet of Pok̩mon Violet. Opmerkingen: РDeze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers die Pok̩mon HOME hebben gekoppeld aan een Nintendo-account met gegevens van Pok̩mon Scarlet of Pok̩mon Violet. РDoor Examine Past Battle Records te selecteren, kun je de resultaten van je eerdere gevechten in Pok̩mon Sword en Pok̩mon Shield bekijken. Er zijn ook een aantal andere problemen opgelost om de hele ervaring gebruiksvriendelijker te maken.