Pokemon HOME – Versie 2.1.1 voegt functies voor online competities toe

Pokemon HOME –  Versie 2.1.1 voegt functies voor online competities toe

Er is weer een update beschikbaar gesteld voor de Pokemon HOME mobiele app door The Pokémon Company.

De update brengt de app naar versie 2.1.1 en geeft gebruikers toegang tot nieuwe informatie over online competities voor Pokemon Scarlet en Violet. Deze informatie omvat wedstrijdresultaten en de Pokemon-aards waarmee spelers streden. Als spelers Mystery Gifts willen inwisselen met de app, is er een nieuwe beperking die vereist dat ze eerst een Nintendo-account hebben. Dit is vereist om dit te kunnen doen.

Versie 2.1.1 patch notes

Battle Data bevat nu informatie over de deelname van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet aan online competities, die was opgenomen in versie 2.1.1 van het spel. Als je Pokémon HOME hebt gekoppeld aan een Nintendo-account dat gegevens bevat van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet, kun je nu de resultaten bekijken van officiële wedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen tijdens het spelen van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Deze resultaten worden weergegeven in Pokémon HOME.

– De Pokémon Ranking-pagina in de Battle Data-functie bevat nu een nieuwe optie om Pokémon Natures te zien, die voorheen niet beschikbaar was.

Opmerkingen: – Vanaf seizoen 4 kun je Pokémon Natures observeren als je deelneemt aan klassementsgevechten. – De aard die door een mint aan een vermelde Pokémon is geschonken, wordt getoond als die Pokémon ooit met een Pokémon is behandeld.

– Het is nu nodig om een ​​Nintendo-account te koppelen om te profiteren van de Mystery Gifts-functie. Per Nintendo-account kan slechts één exemplaar van elke Mystery Gift worden ingewisseld voor een beloning.

Ad