Pokemon Legends Arceus aangekondigd

Pokemon Legends Arceus aangekondigd

Tijdens de Pokemon Presents heeft The Pokemon Company Pokemon Legends Arceus aangekondigd, een gloednieuw Pokemon-spel voor Nintendo Switch.

De game lijkt een open-wereldtitel te zijn die zich afspeelt in het verre verleden van de Sinnoh-regio, waar de “god” van alle Pokemon Arceus een grote rol speelt. Het wordt ergens begin 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch.

video

Over Pokemon Legends Arceus

Vang, onderzoek en onderzoek wilde Pokémon om de eerste Pokédex van de Sinnoh-regio te maken en te voltooien in Pokémon Legends: Arceus, die begin 2022 naar Nintendo Switch komt. Pokémon Legends: Arceus eert de kerngameplay van eerdere Pokémon-games terwijl hij nieuwe actie en RPG’s toevoegt elementen.

Een avontuur in de Sinnoh van weleer

Je wordt naar de Sinnoh-regio gebracht, de setting voor Pokémon Diamond en Pokémon Pearl. Maar dit verhaal speelt zich af in een lang vervlogen tijdperk, voordat er zelfs maar ideeën bestonden als Pokémon Trainer worden of een Pokémon League hebben. Overal vind je Pokémon die in het wild leven in ruige omgevingen die zorgen voor een Sinnoh in tegenstelling tot de regio die je je misschien herinnert uit de dagen van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl.

Vang Pokémon

Om Pokémon te vangen in Pokémon Legends: Arceus, kun je ze observeren om hun gedrag te leren, dan voorzichtig sluipen, je Poké Ball richten en laten vliegen! Je kunt je bondgenoot Pokémon ook laten vechten tegen wilde Pokémon die je hoopt te vangen. Gooi gewoon de Poké Ball die je bondgenoot Pokémon vasthoudt in de buurt van een wilde Pokémon, en je gaat naadloos de strijd aan en voert het bevel over je Pokémon door te kiezen uit bewegingen die hij kent.

Ontmoet je eerste Partner Pokémon

Terwijl je aan je avontuur begint om de eerste Pokédex van de regio te creëren, kun je Rowlet, Cyndaquil of Oshawott als partner kiezen. Deze drie Pokémon arriveerden met een Pokémon Professor, die ze tegenkwam tijdens onderzoeksexcursies naar verschillende regio’s.