Pokemon: Let’s GO – Handheld zonder Motion Controls

Pokemon: Let’s GO – Handheld zonder Motion Controls

Pokemon: Let’s Go, Pikachu en Eevee! is net gearriveerd voor het Nintendo Switch-platform. Sommigen van jullie waren bezorgd over het gebruik van bewegingsbediening om Pokemon te vangen tijdens het spelen van het spel in de handheld-modus.

video
play-rounded-fill

Volg de motion

Die angst is echter verlicht, omdat een Redditor de game al vroeg had en zegt dat je niet gedwongen bent om ze te gebruiken.

We waren op de een of andere manier in de veronderstelling dat het nodig was om een beweging (motion) te moeten doen voor het vangen van Pokémon, maar dat is niet het geval. Voor mensen die volledig draagbaar spelen; een druk op A op het juiste moment kan helpen bij het vangen, in plaats van te proberen de beweging correct te laten werken.

Het moet een wat latere correctie zijn geweest, omdat mensen vermelden dat ze veel problemen hebben gehad met het uitvoeren van de beweging. We moeten het spel nog steeds een fatsoenlijke speeltijd geven met beide, we bestelden ook de Poke Ball Plus … vanwege de wens om een echte Pokebal te gooien … yep … kinderen in hart en ziel zijn we nog steeds.

Ad