Pokemon Let’s GO Pikachu/Eevee – Geen Pro Controller support?

Pokemon Let’s GO Pikachu/Eevee –  Geen Pro Controller support?

We hebben wat verontrustend nieuws als het gaat om Pokemon Let’s GO voor degenen onder jullie die graag spelen met de Nintendo Switch Pro Controller.

Volgens de Japanse en Koreaanse Pokemon Let’s GO Pikachu / Eevee  eShop vermeldingen van ondersteunt de game de Nintendo Switch Pro Controller niet.

Een Pro-controller gooien

Hoewel het onduidelijk is waarom dat het geval is, speculeren we dat dit hoogstwaarschijnlijk te wijten is aan de “gooi” -beweging die door gebruikers moet worden uitgevoerd bij het vangen van een Pokemon. Andere ondersteunde opties omvatten een enkele Joy-Con, Poke Ball Plus, en het touchscreen.

Pokemon Let’s GO Pikachu / Eevee is de derde grote Nintendo Switch-game die de Pro Controller niet ondersteunt. Super Mario Party en The World End With You: Final Remix ondersteunen de Pro Controller ook niet.

Onze eigen mening hierover

Persoonlijk vinden we het niet leuk dat games de ondersteuning van de Pro controller verlaten. Maar eerlijk gezegd zit de Pro controller niet bij een basis Nintendo Switch. Dat is de enige geldige reden die we ons kunnen voorstellen. Want waarom kunnen we een worp niet nabootsen met de Pro Controller. We hebben eerder veel meer gekke acties met controllers moeten doen … Maar wat denken jullie?