Pokemon Let’s Go Pikachu/Eevee prototype gelekt

Pokemon Let’s Go Pikachu/Eevee prototype gelekt

Verschillende Pokemon-lekken vonden plaats in 2020 en een vroeg prototype van Pokemon Let’s Go Pikachu And Eevee lijkt ook te zijn gelekt.

Pokemon Let’s Go Pikachu en Eevee dienden als een nieuwe vormgeving van de originele Generation I Pokemon-games met de toevoeging van Pokemon GO-achtige mechanica en vereenvoudigde gameplay. Beide zijn oorspronkelijk uitgebracht in 2018, en de titels werden over het algemeen gemengd ontvangen door fans, die kritisch waren over de lagere moeilijkheidsgraad van de game en veel verwijderde functies in vergelijking met andere reguliere Pokemon-titels.

Prototype gelekt

Een vroeg prototype voor Let’s Go Eevee is blijkbaar gelekt op waar anders dan 4chan. Dit prototype geeft een interessant inzicht in hoe de games zich verder ontwikkelden dan het prototype.

Het lijkt ook te suggereren dat de titels oorspronkelijk waren gepland om moeilijker te zijn, maar ook hints voor geknipte inhoud zoals fokken.

Hoogtepunten over de gelekte build

  • De bouwdatum is 18 mei 2019, zes maanden voor de officiële lancering van de games.
  • Uitgelekte bestanden pronken met vroege screenshots en oude muziektracks die ofwel zijn gewijzigd of geschrapt vóór de definitieve release.
  • Opening tussenfilmpje is iets anders in het prototype in vergelijking met de uiteindelijke release, inclusief een korte scène waarin de speler wakker wordt met een Pikachu-pop.
  • Gesloopt dialoog suggereert dat Red oorspronkelijk gepland was om een ​​veel grotere rol in het verhaal te spelen, waarbij de speler hem al in Pewter City ontmoette.
  • Er was een kort verhaalgebeurtenis met een achtervolging naar de fossielen in Mt Moon direct nadat ze Blue (en Red) hadden ontmoet, maar dit is niet zichtbaar in de prototype-build.
  • Gesloopte dialoog suggereert ook dat fokken en eieren gepland waren om op een bepaald moment in het spel te worden opgenomen, maar dat ze vóór de definitieve release waren uitgesneden.
  • Prototype suggereert dat de moeilijkheidsgraad van de game was verlaagd vóór de definitieve release, waarbij de belangrijkste trainers een veel hoger niveau of extra Pokemon hebben:
  • Het hele team van Giovanni is 7 niveaus hoger dan de finale, terwijl Lance bij de lancering met 5 is verlaagd. Halverwege het spel hebben sommige trainers zoals Sabrina minder Pokemon, zoals dat haar Jynx weg is.
Ad