Pokemon Let’s GO Trainer Battles Trailer

Pokemon Let’s GO Trainer Battles Trailer

Nintendo of Europe heeft een nieuwe trailer voor Pokemon Let’s GO Pikachu / Eevee op hun YouTube-kanaal geüpload.

video

De nieuwe trailer toont de verschillende trainers en sportschoolleiders die je zult ontmoeten en zult vechten in de regio Kanto.

In Pokémon: Let’s Go, Pikachu !, zal jouw partner Pikachu altijd aan jouw zijde staan, groeien en leren als je gaat. Pikachu kan geheime technieken leren gebruiken buiten het gevecht, zoals Chop Down, Sky Dash en Sea Skim om nieuwe plaatsen te bereiken, evenals partnermachten om te gebruiken in de strijd!

Hoe meer tijd je doorbrengt met je partner, hoe meer het zal groeien om van je te houden! Je kunt je partner-Pokémon aaien, voeden, kietelen en aankleden met verschillende outfits, accessoires en kapsels. Er kunnen goede dingen gebeuren als jullie dichterbij komen.

Battle

Wees voorbereid! Wanneer een trainer je ziet, is het tijd voor de strijd! Gevechten zijn een geweldige manier om je Pokémon te trainen en dichter bij ze te komen.

Ondertussen zijn Pokémon Gyms plaatsen voor Pokémon-trainers om hun vaardigheden in de strijd te testen. Versla een Gym Leader en verdien een Pokémon Trainer een Gym Badge.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zijn nu beschikbaar op Nintendo Switch!

Ad