Pokemon Mystery Dungeon DX – Het verkennen van de Sinister Woods

Pokemon Mystery Dungeon DX – Het verkennen van de Sinister Woods

GameXplain kreeg de kans om aan de slag te gaan met de definitieve bouw van Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX voor de Nintendo Switch.

Het team heeft 13 minuten opnames gemaakt om het Sinister Woods-gedeelte van de game te verkennen. Je kunt de game in handen krijgen wanneer deze exclusief op Switch wordt gelanceerd op 6 maart.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Mystery Dungeon DX

Wat als je op een dag wakker werd en je was een Pokémon? Je kunt Pokémon ontmoeten en rekruteren in een kerker-kruipend avontuur in hun wereld! Bouw een reddingsteam om mysterieuze, veranderende kerkers aan te nemen en strategisch je bewegingen te plannen terwijl je verder gaat om de Pokémon-wereld veiliger te maken … en onderweg je ware doel bloot te leggen.

Terwijl je Pokémon rekruteert, hebben deze vertrouwde teamgenoten een plek nodig om te blijven, dus bouw reddingsteamkampen om je Pokémon-vrienden te huisvesten, te beheren en te versterken. Denk goed na over wie geschikt is voor het werk en hoe je elke mysterieuze kerker kunt benaderen terwijl je een reddingsteam voorbereidt.

Je verplaatst een vierkant per keer of gebruikt de Auto-modus om de beweging te versnellen totdat je andere Pokémon in turn-based gevechten betrekt – maar vergeet de sterke en zwakke punten van Pokémon en mogelijke zeldzame kwaliteiten niet! Deze versie voegt Mega Evolved Pokémon, prachtige op waterverf geïnspireerde grafische afbeeldingen en meer toe! Voel je comfortabel in je Pokémon-vorm, er is veel werk te doen.

Ad