Pokemon Mystery Dungeon DX – Lachende en huilende TV reclames

Pokemon Mystery Dungeon DX – Lachende en huilende TV reclames

Nintendo publiceerde twee nieuwe tv-reclames om Pokemon Mystery Dungeon te promoten: Rescue Team DX in Japan.

De eerste tv-reclame is een “lachende” compilatie, terwijl de tweede een “huilende” compilatie is.

video

video

Over Pokemon Mystery Dungeon DX

Trotseer de mysterieuze kerkers!

Word wakker in een wereld van Pokémon en ontdek dat je er zelf een bent geworden! Ervaar het leven onder en omgaan met hen in een bruisend dorp, en los het mysterie van je vreemde situatie op door vrienden te worden en verschillende missies aan te gaan om verloren Pokémon in gevaarlijke kerkers te vinden, te redden of te begeleiden.

Je vecht tegen de vijanden die op de loer liggen in deze labyrinten en ontdekt onderweg veel geweldige schatten. Wees echter voorzichtig – de lay-out van de kerker verandert elke keer dat je binnenkomt, en je verliest alle geld en items die je team bij zich heeft als ze flauwvallen terwijl ze binnen zijn.

Selectie doelen

Tijdens je zoektocht bouw je een reddingsteam om de wereld te redden van natuurrampen, dus je moet ervoor zorgen dat je feest geschikt is voor de klus! Gebruik de ervaring die je hebt opgedaan met gevechten om je team een ​​niveau hoger te brengen, leer ze nieuwe bewegingen voor een aantal offensieve of defensieve boosts en werk samen met vele soorten Pokémon om je strategieën uit te breiden.

Er is geen plek zoals … thuis ?!

Als je niet diep in een kerker bent, bezoek je Pokémon Square om je voor te bereiden op je volgende excursie! Ga een stap verder om meer overhand te krijgen in de strijd door bewegingen samen te combineren in de Gulpin Link Shop voor een aantal krachtige buffs, koop nuttige items en bewegingen van een paar Kecleon, of groei gewoon in kracht door te trainen bij de Makuhita Dojo.

Als je flauwvalt terwijl je in een kerker bent, gaan al het geld en spullen die je bij je hebt verloren. Wees niet bang – door je geld te storten bij de Perzische Felicity Bank en items met Kangaskhan Storage, zijn ze veilig en kunnen ze worden ingetrokken voor gebruik wanneer je ze opnieuw bezoekt!

Ad