Pokemon Mystery Dungeon DX – Nieuwe Preview Trailer

Pokemon Mystery Dungeon DX – Nieuwe Preview Trailer

The Pokemon Company heeft een nieuwe preview-trailer gedeeld voor Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX in Japan.

video

Over Pokemon Mystery Dungeon DX

Wat als je op een dag wakker werd … en je een Pokémon was?

Word een Pokémon en stel je reddingsteam samen met mensen als Pikachu, Eevee en Charmander om de wereld te redden door de steeds veranderende mysterieuze kerkers!

Maak je klaar om een ​​prachtige, opnieuw ontworpen wereld te verkennen in Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX voor Nintendo Switch – een remake van de originele Nintendo DS- en Game Boy Advance-titels.

Maar eerst … welke Pokémon ben jij?

Je begint je avontuur door een Pokémon te worden. Bekijk een glimp van welke je zou kunnen worden door op de onderstaande knop te drukken!

Trotseer de mysterieuze kerkers!

Word wakker in een wereld van Pokémon en ontdek dat je er zelf een bent geworden! Ervaar het leven tussen en interactie met hen in een bruisend dorp, en los het mysterie van je vreemde hachelijke situatie op door vriendschap te sluiten met anderen en verschillende missies op te nemen om verloren Pokémon te vinden, te redden of te begeleiden in gevaarlijke kerkers.

Je gaat de strijd aan met de vijanden die op de loer liggen in deze labyrinten en onderweg veel geweldige schatten ontdekken. Maar wees voorzichtig: de lay-out van de kerker verandert elke keer dat je binnenkomt, en je verliest geld en voorwerpen die je team bij zich heeft als ze flauwvallen terwijl ze binnen zijn.

Doelen van je team

Tijdens je zoektocht stel je een reddingsteam samen om de wereld te redden van natuurrampen, dus je moet ervoor zorgen dat je gezelschap geschikt is voor het werk! Gebruik de ervaring die je tijdens gevechten hebt opgedaan om je team op een hoger plan te brengen, leer ze nieuwe moves voor een aantal offensieve of defensieve boosts en ga met allerlei soorten Pokémon op pad om je strategieën uit te breiden.

Er is geen betere plek dan … thuis ?!

Als je niet diep in een kerker bent, bezoek dan Pokémon Square om je voor te bereiden op je volgende excursie! Ga nog een stap verder om meer de overhand te krijgen in de strijd door bewegingen samen te combineren in de Gulpin Link Shop voor een aantal krachtige buffs, koop nuttige items en bewegingen van een paar Kecleon, of groei gewoon in kracht door te trainen in de Makuhita Dojo.

Als je flauwvalt terwijl je in een kerker bent, gaan alle geld en items die je bij je hebt verloren. Vrees niet – door uw geld te storten bij de Perzische Felicity Bank en items bij Kangaskhan Storage, zijn ze veilig en kunnen ze worden ingetrokken voor gebruik wanneer u ze opnieuw bezoekt!