Pokemon Mystery Dungeon DX – Vastbesloten Mankeys Trailer

Pokemon Mystery Dungeon DX – Vastbesloten Mankeys Trailer

The Pokemon Company heeft een trailer gedeeld om Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX in Japan te promoten. De nieuwste trailer laat een team van Mankey zien die alle staten zijn.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Mystery Dungeon DX

Word een Pokémon. Red de Pokémon-wereld.

Wat als je op een dag wakker werd en je een Pokémon was? Je kunt Pokémon ontmoeten en rekruteren in een dungeon-crawling avontuur in hun wereld! Stel een reddingsteam samen om het op te nemen tegen mysterieuze, veranderende kerkers en plan je bewegingen strategisch terwijl je eropuit trekt om de Pokémon-wereld veiliger te maken … en ontdek onderweg je ware doel.

Bij het rekruteren van Pokémon hebben deze betrouwbare teamgenoten een plek nodig om te blijven, dus bouw reddingsteamkampen om je Pokémon-vrienden te huisvesten, te beheren en te versterken. Denk goed na over wie geschikt is voor de taak en hoe je elke mysterieuze kerker kunt benaderen terwijl je een reddingsteam voorbereidt.

Je verplaatst één vakje per keer of gebruikt de automatische modus om de beweging te versnellen totdat je andere Pokémon in turn-based gevechten gebruikt, maar vergeet de sterke en zwakke punten en mogelijke zeldzame kwaliteiten van Pokémon niet! Deze versie voegt Mega Evolved Pokémon, prachtige op waterverf geïnspireerde graphics en meer toe! Ga lekker zitten in je Pokémon-vorm, er is veel werk aan de winkel.

Ad