Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX – Pokemon hebben je hulp nodig!

Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX – Pokemon hebben je hulp nodig!

Nintendo of America heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX genaamd “Pokemon hebben je hulp nodig”.

video

Pokemon Hulp

Wat als je op een dag wakker werd en je was een Pokémon? Je kunt Pokémon ontmoeten en rekruteren in een kerker-kruipend avontuur in hun wereld!

Stel een reddingsteam samen om mysterieuze, veranderende kerkers aan te pakken en plan je bewegingen strategisch terwijl je eropuit trekt om van de Pokémon-wereld een veiligere plek te maken … en ontdek onderweg je ware doel.

Bij het rekruteren van Pokémon hebben deze betrouwbare teamgenoten een plek nodig om te blijven, dus bouw reddingsteamkampen om je Pokémon-vrienden te huisvesten, te beheren en te versterken. Denk goed na over wie geschikt is voor de taak en hoe je elke mysterieuze kerker kunt benaderen terwijl je een reddingsteam voorbereidt.

Je verplaatst een vierkant per keer of gebruikt de Auto-modus om de beweging te versnellen totdat je andere Pokémon in turn-based gevechten betrekt – maar vergeet de sterke en zwakke punten en potentiële zeldzame kwaliteiten van Pokémon niet! Deze versie voegt Mega Evolved Pokémon, prachtige op waterverf geïnspireerde graphics en meer toe! Ga lekker zitten in je Pokémon-vorm, er is veel werk te doen.