Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX – Promotional Trailer

Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX – Promotional Trailer

De volgende grote titel van Nintendo voor Nintendo Switch-gebruikers is Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX. De remake komt redelijk snel uit, want deze is gepland voor 6 maart.

Nintendo heeft een Japanse promotievideo geüpload die je een soort overzicht geeft van wat je kunt verwachten van de nieuwe titel.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX

Word een Pokémon. Red de Pokémon-wereld.

Wat als je op een dag wakker werd en je was een Pokémon? Je kunt Pokémon ontmoeten en rekruteren in een kerker-kruipend avontuur in hun wereld! Bouw een reddingsteam om mysterieuze, veranderende kerkers aan te nemen en strategisch je bewegingen te plannen terwijl je verder gaat om de Pokémon-wereld veiliger te maken … en onderweg je ware doel te ontdekken.

Terwijl je Pokémon rekruteert, hebben deze vertrouwde teamgenoten een plek nodig om te blijven, dus bouw reddingsteamkampen om je Pokémon-vrienden te huisvesten, te beheren en te versterken. Denk goed na over wie geschikt is voor het werk en hoe je elke mysterieuze kerker kunt benaderen terwijl je een reddingsteam voorbereidt.

Je verplaatst een vierkant per keer of gebruikt de Auto-modus om de beweging te versnellen totdat je andere Pokémon in turn-based gevechten betrekt – maar vergeet de sterke en zwakke punten en potentieel zeldzame kwaliteiten van Pokémon niet! Deze versie voegt Mega Evolved Pokémon, prachtige op waterverf geïnspireerde graphics en meer toe! Voel je comfortabel in je Pokémon-vorm, er is veel werk te doen.

Ad