Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX – Trailer + Art

Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX – Trailer + Art

The Pokemon Company heeft art assets gedeeld voor Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX, dat 6 maart 2020 voor Nintendo Switch lanceert.

video
play-rounded-fill

Over Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX speelt zich af in een wereld die alleen door Pokémon wordt bewoond. Wanneer spelers hun ogen voor het eerst openen, zien ze een Pokémon voor zich en kunnen ze begrijpen wat het zegt. Bij nadere inspectie zullen spelers zich realiseren dat ze zelf een Pokémon zijn geworden.

Volgens de Pokémon die ze ontmoeten, zijn natuurrampen plotseling over de hele wereld ontstaan, wat allerlei problemen veroorzaakt. Spelers en hun partner Pokémon besluiten een reddingsteam te vormen om Pokémon in nood te helpen.

Hoe werkt Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX?

Spelers zullen een paar vragen beantwoorden die aan het begin van het spel verschijnen om te helpen bepalen welke Pokémon ze zullen zijn. Vervolgens zullen ze beslissen welke Pokémon hun partner in dit avontuur zullen zijn. Het hoofdpersonage en hun partner kunnen uit 16 verschillende Pokémon worden gekozen.

Spelers krijgen werkverzoeken in verschillende vormen, zoals op het prikbord van Pelipper Post Office of van brieven die worden afgeleverd in de mailbox bij het reddingsteam van de speler. Naarmate spelers taken voltooien, zullen de reddingspunten van hun reddingsteam toenemen. Als ze genoeg punten verzamelen, stijgt de rang van hun reddingsteam. Wanneer ze voor het eerst hun reddingsteam vormen, worden ze Rookie Rank. Spelers kunnen ervaring opdoen als reddingsteam op weg naar waar alle reddingsteams naar streven – de Gold Rank.

In deze wereld zijn Mystery Dungeons op verschillende plaatsen te vinden, zoals bergen, canyons, bossen en meer. Elke keer dat spelers een Mystery Dungeon betreden; de lay-out is iets anders. Ze moeten door deze kerkers gaan om de taken te voltooien waarvoor ze de een na de ander aanvragen ontvangen.

Kerkers

In kerkers vinden spelers verschillende nuttige items – zoals Seeds, Berries en TM’s – die hen op hun avontuur kunnen helpen. Net als bij de indeling van de kerkers, veranderen de soorten items en hun locaties telkens wanneer spelers een kerker betreden. Spelers moeten op het juiste moment de juiste items gebruiken om Pokémon die in moeilijkheden verkeren te helpen.

Kerkers worden bewoond door veel Pokémon die de hoofdpersoon aanvallen. In kerkers zijn gevechten gebaseerd op beurten, wat betekent dat je tegenstanders voor elke zet die je zet ook een zet doen. Omdat tegenstanders niet bewegen tenzij de speler in deze turn-based gevechten beweegt, heeft de speler voldoende tijd om na te denken over wat zijn volgende zet zou moeten zijn. Als de speler in paniek raakt en op een knop drukt of een aantal stappen onzorgvuldig loopt, kunnen ze zich in een schraap bevinden waar ze niet op hadden gerekend. Het nemen van beslissingen rustig en zorgvuldig, rekening houdend met de bewegingen van de tegengestelde Pokémon, is de sleutel tot het succesvol navigeren in een kerker.

Kies je manier om te spelen

Deze titel kan in elke modus op de Nintendo Switch worden gespeeld: tv-modus, tafelmodus of handheld-modus. Daarnaast zijn de volgende functies toegevoegd die spelers kunnen helpen hun Pokémon te besturen en door het spel te gaan, dus zelfs als het hun eerste keer is, kunnen ze gemakkelijk door een kerker avontuur.

Ad