Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX – Wachtwoorden

Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX – Wachtwoorden

Nintendo Of Europe heeft een lijst met nuttige wachtwoorden geplaatst voor Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX voor Nintendo Switch.

De wachtwoorden kunnen worden gebruikt om speciale missies voor het spel te ontgrendelen en om spelers items zoals bessen, linten en meer te geven.

Wachtwoordlijst

Wonder Mail Type Wachtwoord
Togetic’s speciaal verzoek Mission MHJR625M
Smoochum’s Special Request Mission 92JMR48W
Mareep’s Special Request Mission 991Y5K47
Sableye’s Special Request Mission 91SR2H5J
Krachtige lintenset Item 25QQTSCR
Magical Ribbon Set Item 95R1W6SJ
Technical Ribbon Set Item CMQMFXW6
HP Recovery Set Item FSHH6SR0
PP-vulset Item SJP7642C
Reviver Seed Set Item 5PJQMCCJ
Handy Berry Set Item 5JMPH7K5
Handige bessenset Item 3R62CR63
Lovely Seed Set Item H8PJTWF2
Hungry Set Item N3QW5JSK
Volledige buikset Item 1Y5K0K1S
Cadeau van Cacnea Item SH8XMF1T
Power Boost Set Item JY3XQW5C
Magic Boost Set Item K0FXWK7J
Physical Boost Set Item 0R7910P7

Over Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team DX

Wat als je op een dag wakker werd en je een Pokémon was? Je kunt Pokémon ontmoeten en rekruteren in een kerker-kruipend avontuur in hun wereld! Stel een reddingsteam samen om het op te nemen tegen mysterieuze, veranderende kerkers en plan je bewegingen strategisch terwijl je eropuit trekt om de Pokémon-wereld veiliger te maken … en ontdek onderweg je ware doel.

Bij het rekruteren van Pokémon hebben deze betrouwbare teamgenoten een plek nodig om te blijven, dus bouw reddingsteamkampen om je Pokémon-vrienden te huisvesten, te beheren en te versterken. Denk goed na over wie geschikt is voor de taak en hoe je elke mysterieuze kerker kunt benaderen terwijl je een reddingsteam voorbereidt.

Je verplaatst één vakje per keer of gebruikt de automatische modus om de beweging te versnellen totdat je andere Pokémon in turn-based gevechten gebruikt, maar vergeet de sterke en zwakke punten en mogelijke zeldzame kwaliteiten van Pokémon niet! Deze versie voegt Mega Evolved Pokémon, prachtige op waterverf geïnspireerde graphics en meer toe! Ga lekker zitten in je Pokémon-vorm, er is veel werk aan de winkel.

Ad