Pokemon Scarlet and Violet – Hydreigon en Dragapult Tera Raid Battles

Pokemon Scarlet and Violet – Hydreigon en Dragapult Tera Raid Battles

Er komt binnenkort een nieuwe Tera Raid Battle beschikbaar voor Pokemon Scarlet en Pokemon Violet, inclusief Hydreigon en Dragapult. Dat gezegd hebbende, er zit een heel klein addertje onder het gras.

Hydreigon en Dragapult Tera Raid-gevechten

Je kunt tegen Hydreigon vechten als je Pokemon Scarlet in je bezit hebt. Degenen die geen toegang hebben tot Pokemon Violet, zullen in plaats daarvan de strijd aangaan met Dragapult. Raids zullen plaatsvinden in zowel 4- als 5-sterren raid-gevechten als aan alle voorwaarden is voldaan.

Een maand geleden zagen we iets dat hier bijna op leek. Afhankelijk van de versie die je speelde, waren Tyranitar en Salamence de belangrijkste Pokemon in de Tera Raid Battles. Dit veranderde echter van spel tot spel. Voor Pokemon Scarlet was de prijs een Tyranitar, terwijl Salamence voor het oprapen lag voor Pokemon Violet.

Tera Raid-gevechten van een uniek soort kunnen op verschillende locaties in Pokemon Scarlet en Pokemon Violet worden uitgevochten als de speler zwarte kristallen ontdekt die visueel verschillen van degene die ze normaal zouden benaderen. Deze veldslagen kunnen worden uitgevochten wanneer de speler zwarte kristallen vindt. De monsters die in dit gebied kunnen worden aangetroffen, zijn slechts voor een korte periode toegankelijk en zijn veel krachtiger dan de monsters die voorkomen in standaard Tera Raid-gevechten. Spelers hebben de mogelijkheid om prijzen te ontvangen die veel spannender zijn dan normaal als ze erin slagen ze te winnen.

Vanaf 00:00 uur Universal Time op 6 januari 2022 gaat het Pokemon Scarlet en Pokemon Violet Tera Raid Battle-evenement met Hydreigon en Dragapult van start. Het blijft van kracht tot het einde van de dag op 8 januari 2022 (23:59 UTC).

Over Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

Het Pokémon-universum is ontwikkeld en gegroeid.

De nieuwste afleveringen in de Pokémon-serie, Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, zijn de eerste mainstream Pokémon-games die een open-wereldavontuur in de primaire verhaallijn opnemen. De Pokémon-gamefranchise heeft een extra stap voorwaarts gezet in zijn ontwikkeling met de release van deze nieuwe games, die spelers de kans geven om vrij rond te dwalen in een gedetailleerde open wereld. Je kunt jezelf volledig onderdompelen in een nieuw vormgegeven reis, zelfs terwijl je geniet van de hoofdbestanddelen van de franchise, zoals het ontmoeten van, samenwerken met, strijden tegen, trainen en uitwisselen van Pokémon.

Nieuwe Pokémon om te ontdekken

Het gebied van Paldea is verantwoordelijk geweest voor de ontdekking van nog meer nieuwe Pokémon. Veel Pokémon die nog nooit eerder zijn gezien, wachten op jou om ze te ontmoeten in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Van de gloednieuwe starter-Pokémon Sprigatito, Fuecoco en Quaxly tot de legendarische Pokémon Koraidon en Miraidon, samen met een groot aantal nieuwe Pokémon, evenals enkele bekende gezichten met variaties die alleen beschikbaar zijn in de Paldean-regio, deze generatie Pokémon bevat een breed scala aan nieuwe en terugkerende personages. Kom en leer ze allemaal kennen!

Maak kennis met de cast van personages

Dit gloednieuwe avontuur heeft twee verschillende professoren; degene met wie je communiceert, wordt echter bepaald door de versie van de game die je wilt spelen. Nemona, je nieuwe kennis, zal je informeren over deze nieuwe leraren. Tijdens je Pokémon-trip kom je een grote verscheidenheid aan nieuwe mensen tegen, waaronder vrienden en tegenstanders, gymleiders en kampioenen om tegen te strijden.

Maak je klaar om te Terastaliseren

Deze nieuwe generatie Pokémon introduceert niet alleen een nieuwe locatie die spelers kunnen ontdekken, maar introduceert ook een gloednieuw gevechtsvermogen dat bekend staat als het Terastal-fenomeen. In het gebied van Paldean hebben alle Pokémon een type dat bekend staat als Terastal. Deze soort geeft je Pokémon de mogelijkheid om midden in een gevecht van type te veranderen. Het is mogelijk dat Pokémon van dezelfde soort verschillende Terastalise-soorten hebben; het is dus belangrijk dat je zoekt naar combinaties die compatibel zijn met je Pokémon-party.

Zowel Pokemon Scarlet als Pokemon Violet kunnen nu worden gekocht op de Nintendo Switch.

Ad