Pokemon Scarlet en Pokemon Violet – Maak kennis met Gimmighoul

Pokemon Scarlet en Pokemon Violet – Maak kennis met Gimmighoul

Gimmmighoul is een gloednieuwe Pokemon die onlangs openbaar is gemaakt door Pokemon Scarlet en Pokemon Violet. Dit komt na de nieuwste Pokemon GO-datamine-inbreuk en “kist”-teasersite.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Maak kennis met Gimmighoul

Gimmighoul heeft twee verschillende vormen: zwervende vorm en borstvorm. De eerste heeft het Ghost-type, staat bekend als de Coin Chest Pokemon, weegt 11 pond, is 1′ lang en heeft de Rattled Ability. The Pokemon Company heeft de specifieke statistieken van het Roaming Form nog niet onderzocht.

Het lijkt erop dat het monster altijd wordt ontdekt in een kist in Scarlet en Violet. Daarentegen zal het buiten zichtbaar zijn in Pokemon GO. Wanneer het monster in een kist is verborgen, misleidt het mensen om er geld voor te verzamelen. Zonder de kist laat Gimmighoul mensen meestal met rust en hangt hij dicht bij degenen die munten verzamelen.

Het beweegt langzaam en verbergt zich in een schatkist.

Deze Gimmighoul zijn verborgen in robuuste kisten met rijkdom. Hoewel dit hen een sterke verdediging geeft, beweegt Gimmighoul langzaam en maakt reizen moeilijk vanwege het gewicht van de schatkist. Chest Form Gimmighoul wordt vaak aangezien voor antiek en ofwel mee naar huis genomen of verkocht aan een antiekwinkel.

Gimmighoul beveelt Pokemon en mensen en dwingt ze munten te verzamelen.

Gimmighoul valt mensen of Pokemon in een hinderlaag wanneer het hun nadering detecteert. Het doelwit wordt vervolgens gemaakt om munten onder zijn controle te verwerven via spookenergie. Het geeft er de voorkeur aan om blijvende invloed te behouden op degenen die het weet te bereiken, omdat het zich vaak verbergt in magazijnen, winkelhoekjes en andere locaties waar mensen en Pokemon niet vaak samenkomen.

Roaming-vorm van Gimmighoul

Gimmighoul lijkt een secundaire vorm te hebben die bekend staat als Roaming Form Gimmighoul. Deze bijzondere Gimmighoul is niet verborgen in een schatkist. Het kan overal in Paldea verborgen worden gevonden, is klein en heeft een eenzame cent op zijn rug. Maar het lijkt erop dat geen enkele Trainer in Paldea er ooit een heeft kunnen vangen sinds ze vluchten wanneer iemand dichterbij komt.

Onverwacht is Roaming Form Gimmighoul ook gezien in het Pokemon GO-universum! Professor Willow, die samen met Trainers onderzoek heeft gedaan in de wereld van Pokemon GO, en Mr. Jacq, een autoriteit op het gebied van de biologie van Pokemon in het Paldea-gebied, lijken samen te werken om een ​​methode te bedenken om ze te vangen. Wacht op de volgende aankondigingen om alles te weten te komen over de bevindingen van hun onderzoek.

Een releasedatum in 2023 voor een verbindingsmogelijkheid tussen Pokemon Scarlet/Violet en Pokemon GO werd ook bekendgemaakt als onderdeel van het evenement. Later zullen meer details worden verstrekt.

Op 18 november 2022 worden Pokemon Scarlet en Pokemon Violet uitgebracht op de Nintendo Switch. Momenteel hebben iOS- en Android-gebaseerde mobiele apparaten toegang tot Pokemon GO.