Pokemon Scarlet en Pokemon Violet – Overview trailer

Pokemon Scarlet en Pokemon Violet – Overview trailer

Er is een nieuwe introductievideo voor Pokemon Scarlet en Pokemon Violet gepubliceerd door Nintendo. De wijde omgeving, enkele van de monsters die spelers zullen tegenkomen, en meer zijn allemaal te zien in de film.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Scarlet en Pokemon Violet

In de Paldea-regio, een enorm gebied bezaaid met meren, hoge toppen, woestenijen, kleine dorpjes en enorme steden, kunnen Pokemon worden gevangen, bevochten en getraind. Je kunt naar believen de drie belangrijkste verhaallijnen verkennen, omdat er geen vooraf bepaalde route is. Je mag tegen Pokemon Gyms vechten in elke volgorde die je kiest in zo’n verhaal terwijl je werkt aan de Champion Rank! Door op de van vorm veranderende legendarische Pokemon Koraidon te rijden, kun je in je eigen snelheid door een open omgeving reizen terwijl je over land, zee en door de lucht navigeert. Voordat je aan je reis in Paldea begint, moet je beslissen welke van de drie Pokemon je eerste partner wilt zijn: Sprigatito, Fuecoco of Quaxly.

Pokemon uit het Paldea-gebied kunnen terastalliseren en unieke vaardigheden verwerven. Een Tera Jewel verschijnt als een kroon boven het hoofd van een Pokemon terwijl het terastalliseert, en het lichaam van de Pokemon straalt als een geslepen juweel. Er is een Tera-type voor elke Pokemon, die inactief is totdat het wezen Terastallizes is. Hoewel de meeste Eevee bijvoorbeeld het Normale Tera-type hebben, hebben sommige Eevee ook het Flying Tera-type! De potentie van een beweging die wordt gebruikt door een Terastallized Pokemon zal nog meer worden verhoogd wanneer die beweging wordt gebruikt in combinatie met zijn Tera-type en ten minste één van zijn originele typen. In oorlogen die in het Paldea-gebied worden uitgevochten, is terastalliseren het verschil tussen succes en mislukking.

Mensen uit veel plaatsen gaan naar een prominente school in de Paldea-regio om tegen elkaar te strijden in academische of Pokemon-gevechten. Afhankelijk van of je Pokemon Scarlet of Pokemon Violet speelt, zullen de naam, het embleem, de uniformen en andere details van de school veranderen. Woon seminars bij met interessante instructeurs die hun kennis van vechten, Pokemon-biologie en andere onderwerpen zullen demonstreren. Om nieuwe dingen te leren, nieuwe mensen te ontmoeten en je eigen schat te ontdekken, start je een onafhankelijke studie genaamd de Treasure Hunt.

Op 18 november 2022 zullen Pokemon Scarlet en Pokemon Violet beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.

Ad