Pokemon Scarlet en Pokemon Violet – Samurott Tera Raid Battle event

Pokemon Scarlet en Pokemon Violet – Samurott Tera Raid Battle event

Pokemon Scarlet en Pokemon Violet hebben een nieuw Tera Raid Battle-evenement in petto, met Samurott met de Bug Tera Type.

We leggen uit hoe je kunt deelnemen aan Tera Raid Battles en zeldzame Tera Type Pokemon kunt vangen, inclusief tips voor het vinden en vangen van krachtige Pokemon. Download Poke Portal News om gratis toegang te krijgen tot Tera Raid Battles op je Switch-systeem, zonder dat je een Nintendo Switch Online-abonnement nodig hebt. Het Tera Raid Battle-evenement met Samurott vindt plaats van 31 maart tot 2 april en opnieuw van 7 april tot 9 april.

Samurott Tera-Raid

Doe mee met het Tera Raid Battle-evenement met Samurott in Pokemon Scarlet en Pokemon Violet en vang krachtige zeldzame Tera Type Pokemon. Tera Raid Battles zijn een spannende functie in Pokemon Scarlet en Pokemon Violet waarmee je samen met drie andere spelers kunt strijden tegen een krachtige Pokemon voordat de tijd om is. Het nieuwste Tera Raid Battle-evenement in Pokemon Scarlet en Pokemon Violet bevat Samurott, de laatste evolutie van Oshawott, en de Bug Tera Type. Deze gids geeft je alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan Tera Raid Battles en zeldzame Tera Type Pokemon te vangen.

Deelnemen

Om deel te nemen aan Tera Raid Battles, moet je eerst Poke Portal News downloaden op je Switch-systeem. Dit kan worden gedaan door naar het X-menu te gaan, Mystery Gift te kiezen en Check Poke Portal News te selecteren. Poke Portal News downloadt automatisch de laatste updates en nieuws wanneer uw Switch-systeem online is verbonden. Er is geen Nintendo Switch Online-abonnement vereist om toegang te krijgen tot Poke Portal News.

Poke Portal-nieuws

Zodra je Poke Portal News hebt gedownload, heb je toegang tot Tera Raid Battles door Poke Portal te selecteren in het X-menu en de optie Tera Raid Battle te kiezen. Tera Raid Battles zijn beschikbaar in een moeilijkheidsgraad van 7 sterren en je kunt samenwerken met drie andere spelers om te strijden tegen een krachtige Pokemon. Deze evenementen zijn beperkt in de tijd, dus zorg ervoor dat je deelneemt voordat het evenement eindigt.

Het Tera Raid Battle-evenement met Samurott en de Bug Tera Type vindt plaats van 31 maart tot 2 april en opnieuw van 7 april tot 9 april. Om deel te nemen aan het evenement, moet je een team van vier spelers hebben en op minste level 100. Tijdens het evenement is Samurott de belangrijkste Pokemon om tegen te vechten, en heb je de kans om Rare Tera Type Pokemon te vangen.

Over Samurott

Samurott is een Pokemon van het type Water en Fighting, maar tijdens het Tera Raid Battle-evenement zal het een Pokemon van het type Bug Tera zijn. Dit betekent dat het zwak zal zijn tegen aanvallen van het type Vuur, Vliegend type en Steen. Het zal echter sterk zijn tegen aanvallen van het type Grass, Psychic en Dark.

Zeldzame Tera Type Pokemon zijn speciale Pokemon die je alleen kunt tegenkomen in Tera Raid Battles. Deze Pokemon hebben unieke vaardigheden en sterke punten, waardoor ze waardevolle toevoegingen zijn aan je team. Om Rare Tera Type Pokemon te vangen, moet je tijdens gevechten verschillende Poke Balls en strategieën gebruiken.

Om toegang te krijgen tot Poke Portal News, kunt u dit selecteren in het X-menu op uw Switch-systeem. Poke Portal News biedt de laatste updates en nieuws voor Pokemon Scarlet en Pokemon Violet, inclusief Tera Raid Battle-evenementen en andere speciale evenementen.

Andere Tera Raid-gevechten

Naast het Tera Raid Battle-evenement met Samurott zijn er andere Tera Raid Battles beschikbaar in Pokemon Scarlet en Pokemon Violet. Deze evenementen bieden een kans om Rare Tera Type Pokemon te vangen en te strijden tegen krachtige Pokemon met andere spelers.

Als je Rare Tera Type Pokemon wilt vangen of wilt deelnemen aan Tera Raid Battles, deel dan je ervaringen en tips met andere spelers. U kunt online contact maken met andere spelers en uw strategieën en advies delen voor het vangen van krachtige Pokemon.

Conclusie

Tera Raid Battles zijn een spannende functie in Pokemon Scarlet en Pokemon Violet die de kans bieden om zeldzame Tera Type Pokemon te vangen en met andere spelers te strijden tegen krachtige Pokemon. Door Poke Portal News te downloaden en toegang te krijgen tot Tera Raid Battles, kun je deelnemen aan deze evenementen en krachtige Pokemon vangen. Vergeet niet je ervaringen en tips met andere spelers te delen om het meeste uit je Tera Raid Battle-avonturen te halen.

Veelgestelde vragen
  • Q1. Wat zijn Tera Raid-gevechten in Pokemon Scarlet en Pokemon Violet?
    • A1. Tera Raid Battles zijn evenementen in Pokemon Scarlet en Pokemon Violet waar spelers kunnen samenwerken met drie andere spelers om te strijden tegen een krachtige Pokemon voordat de tijd om is.
  • Kw2. Hoe neem ik deel aan Tera Raid Battles?
    • A2. Om deel te nemen aan Tera Raid Battles, moet je eerst Poke Portal News downloaden op je Switch-systeem. Van daaruit heb je toegang tot Tera Raid Battles en kun je je aansluiten bij een team van vier spelers.
  • Q3. Wat is het Tera Raid Battle-evenement met Samurott en de Bug Tera Type?
    • A3. Het Tera Raid Battle-evenement met Samurott en de Bug Tera Type is een speciaal evenement in Pokemon Scarlet en Pokemon Violet met Samurott als de belangrijkste Pokemon om tegen te vechten. Het evenement vindt plaats van 31 maart tot 2 april en opnieuw van 7 april tot 9 april.
  • Q4. Wat zijn zeldzame Tera Type Pokemon?
    • A4. Zeldzame Tera Type Pokemon zijn speciale Pokemon die je alleen kunt tegenkomen in Tera Raid Battles. Deze Pokemon hebben unieke vaardigheden en sterke punten, waardoor ze waardevolle toevoegingen zijn aan je team.
  • Q5. Hoe kan ik Rare Tera Type Pokemon vangen?
    • A5. Om Rare Tera Type Pokemon te vangen, moet je tijdens gevechten verschillende Poke Balls en strategieën gebruiken.