Pokemon Scarlet en Violet – 6 Minuten aan gameplay

Pokemon Scarlet en Violet – 6 Minuten aan gameplay

Na een hands-on media-evenement leerden we over een aantal nieuwe manieren om Pokemon Scarlet en Pokemon Violet te spelen. We kijken naar auto-battle, hoe je je trainer kunt veranderen, Tera Raids en meer.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Scarlet / Violet

In de regio Paldea kun je Pokemon vangen, bevechten en trainen. Dit is een groot gebied met meren, hoge toppen, woestenijen, kleine steden en grote steden. Je hoeft geen vast pad te volgen, dus je kunt gaan en staan ​​waar je wilt door drie geweldige verhalen. In een van deze verhalen kun je het opnemen tegen Pokemon Gyms in elke gewenste volgorde terwijl je probeert de Champion Rank te bereiken. Berijd de van vorm veranderende legendarische Pokemon Koraidon om een ​​grote wereld in je eigen tempo te zien en rond te reizen op land, water en in de lucht. Voordat je aan je reis door Paldea begint, kies je Sprigatito, Fuecoco of Quaxly als je eerste partner-Pokemon.

In de regio Paldea kan Pokemon Terastallize krijgen om speciale krachten te krijgen. Wanneer een Pokemon Terastalliseert, verschijnt een Tera Jewel boven zijn hoofd als een kroon, en zijn lichaam schijnt als een geslepen edelsteen. Elke Pokemon heeft een Tera-type dat niets doet totdat het terastalliseert. De meeste Eevee hebben bijvoorbeeld een normaal Tera-type, maar sommige hebben een Flying Tera-type. Wanneer een Pokemon die Terastallized is een aanval gebruikt die overeenkomt met zowel zijn Tera-type als ten minste één van zijn originele typen, neemt de kracht van die beweging nog meer toe! De sleutel tot het winnen of verliezen van veldslagen in de regio Paldea is terastalliseren.

Mensen van over de hele wereld komen naar een prestigieuze school in de regio Paldea om hun vaardigheden tegen elkaar te testen, of het nu in de klas is of in Pokemon-gevechten. Of je nu Pokemon Scarlet of Pokemon Violet speelt, de naam van de school, het embleem, de uniformen en andere details zullen anders zijn. Volg lessen bij verschillende leraren die je kunnen leren over veldslagen, Pokemon-biologie en andere dingen. Start een onafhankelijk onderzoek genaamd ‘Treasure Hunt’ om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe dingen te proberen en je eigen schat te vinden.

Op 18 november 2022 zullen Pokemon Scarlet en Pokemon Violet beschikbaar zijn voor Nintendo Switch.