Pokemon Scarlet en Violet – Chesnaught Tera Raid Battle: Vang de krachtige Pokémon

Pokemon Scarlet en Violet – Chesnaught Tera Raid Battle: Vang de krachtige Pokémon

Samenvatting:

Pokemon Scarlet- en Violet-fans, bereid je voor op het nieuwste Tera Raid Battle-evenement met de krachtige Chesnaught! Deze Pokemon van het type Rock Tera wordt geleverd met de Mightiest Mark en kan tijdens het evenement eenmaal per opslagbestand worden gevangen.

We bespreken alles wat je moet weten over het Chesnaught Tera Raid Battle-evenement, inclusief het schema, de regels, vereisten en hoe je Chesnaught kunt vangen. We geven ook tips en strategieën om Chesnaught te verslaan, zijn locatie en favoriete leefgebied, en gedetailleerde informatie over zijn statistieken en zetten. Maak je klaar om deel te nemen aan coöperatief spel en ga de uitdaging aan van de Chesnaught Tera Raid Battle in Pokemon Scarlet en Violet!


Chesnaught Tera Raid-gevecht:

Pokemon Scarlet en Violet zijn enkele van de meest populaire games op de Nintendo Switch geworden. Met de Tera Raid Battle-evenementen kunnen spelers samenwerken met drie anderen om het op te nemen tegen krachtige Pokemon, waaronder de zeldzame Tera Type Pokemon. In deze gids concentreren we ons op het Chesnaught Tera Raid Battle-evenement, dat plaatsvindt op 12-14 mei en 19-21 mei.

Chesnaught

Evolutie en Tera-type

Chesnaught is de laatste vorm van Chespin en werd voor het eerst geïntroduceerd in Pokemon X en Y. Het wordt geleverd met het Rock Tera Type, waardoor het kwetsbaar is voor aanvallen van het type Fighting, Ground, Steel en Water. Het is echter bestand tegen bewegingen van het type Normal, Poison, Flying en Fire.

Krachten en sterke punten

De vaardigheden van Chesnaught omvatten Overgrow en Bulletproof. Zijn sterke punten zijn onder meer hoge verdedigings- en aanvalsstatistieken, waardoor het een geduchte tegenstander in de strijd is. Het is ook immuun voor stekelige bewegingen zoals Spikes en Toxic Spikes.

Tera Raid-gevechten

Samen spelen

Tera Raid Battles vereisen dat spelers samenwerken in coöperatief spel om krachtige Pokemon te verslaan voordat de tijd om is. Elke speler brengt een Pokemon mee naar het gevecht en ze hebben een beperkte hoeveelheid tijd om de tegenstander te verslaan.

Regels en vereisten

Om deel te nemen aan Tera Raid Battles, hebben spelers een Nintendo Switch Online-abonnement en een exemplaar van Pokemon Scarlet of Violet nodig. Ze moeten ook het nieuwste Poke Portal-nieuws downloaden, dat toegankelijk is via het X-menu, vervolgens Mystery Gift en ten slotte Check Poke Portal News.

Evenementgegevens

Chesnaught Tera Raid-gevecht

Het Chesnaught Tera Raid Battle-evenement vindt plaats op 12-14 mei en 19-21 mei. Chesnaught heeft het Mightiest Mark en kan tijdens het evenement eenmaal per opgeslagen bestand worden gevangen.

Schema en frequentie

Het Chesnaught Tera Raid Battle-evenement vindt plaats op specifieke data en tijden. Spelers moeten het Poke Portal-nieuws bekijken om te zien wanneer het evenement plaatsvindt. Het is ook belangrijk op te merken dat Tera Raid Battles niet altijd beschikbaar zijn, dus spelers moeten de aankondigingen over aankomende evenementen in de gaten houden.

Deelnamevereisten

Om deel te nemen aan het Chesnaught Tera Raid Battle-evenement, hebben spelers een Nintendo Switch Online-abonnement en een exemplaar van Pokemon Scarlet of Violet nodig. Ze moeten ook het laatste Poke Portal-nieuws downloaden.

Toegang tot Poke Portal News

Spelers hebben toegang tot Poke Portal News door het X-menu te selecteren, vervolgens Mystery Gift en ten slotte Check Poke Portal News. Het laatste nieuws wordt automatisch gedownload als het Switch-systeem online is aangesloten.

Chesnaught vangen

Tijdens het Chesnaught Tera Raid Battle-evenement kunnen spelers Chesnaught eenmaal per opgeslagen bestand vangen. Om Chesnaught te vangen, moeten spelers samenwerken met drie anderen om het binnen de tijdslimiet te verslaan. Zodra Chesnaught is verslagen, kunnen spelers proberen het te vangen met Poke Balls.

Tera-type Pokemon

Tera Type Pokemon zijn zeldzaam en hebben unieke sterke en zwakke punten. Ze zijn kwetsbaar voor aanvallen van het type Fighting, Ground en Steel, maar ze zijn bestand tegen aanvallen van het type Normal, Poison en Flying. Tera Type Pokemon hebben ook immuniteit voor stekelige bewegingen zoals Spikes en Toxic Spikes.

Hoewel Tera Type Pokemon enkele unieke sterke punten hebben, hebben ze ook enkele belangrijke zwakke punten. Deze Pokemon zijn kwetsbaar voor bewegingen die schade aanrichten op basis van het gewicht van de tegenstander, zoals Low Kick en Grass Knot. Ze zijn ook zwak tegen zetten die schade aanrichten op basis van de lengte van de tegenstander, zoals Sky Uppercut en Seismic Toss.

Tera Type Pokemon kan een aanzienlijke impact hebben op de gameplay, omdat ze een andere strategie vereisen om te verslaan dan andere Pokemon-types. Het is belangrijk om een ​​goed samengesteld team te hebben met verschillende soorten bewegingen om het op te nemen tegen Tera Type-tegenstanders.

Chesnaught-gevechtsstrategieën

Voorgestelde Pokémon

Om Chesnaught te verslaan in de Tera Raid Battle, zouden spelers moeten overwegen om Pokemon te gebruiken met bewegingen die zijn zwakke punten uitbuiten. Vecht-, grond- en staaltype-bewegingen zijn effectief tegen Chesnaught, dus spelers kunnen overwegen om Pokemon zoals Machamp, Garchomp of Metagross te gebruiken.

Bewegingen en vaardigheden

De vaardigheden en bewegingen van Chesnaught kunnen het een uitdagende tegenstander maken. Zijn Bulletproof-vaardigheid maakt hem immuun voor bepaalde moves zoals Shadow Ball en Sludge Bomb. Het kan ook bewegingen leren zoals Spiky Shield, dat schade toebrengt aan tegenstanders die fysiek contact maken met Chesnaught. Spelers kunnen overwegen om Pokemon te gebruiken met bewegingen die de verdediging van Chesnaught omzeilen of een kans hebben om statuseffecten te veroorzaken.

Chesnaught-locatie

Chesnaught is een Grass Type Pokemon en komt oorspronkelijk uit de regio Kalos. In het wild leeft hij het liefst in grasvelden en bossen.

Chesnaught-statistieken en bewegingen

Chesnaught heeft hoge verdedigings- en aanvalsstatistieken, waardoor het een formidabele tegenstander is in de strijd. De zwakke punten zijn onder meer de kwetsbaarheid voor aanvallen van het type Vechten, Grond, Staal en Water.

Een aanbevolen moveset voor Chesnaught kan moves zijn als Hammer Arm, Seed Bomb, Wood Hammer en Bulk Up. Deze bewegingen kunnen profiteren van de sterke punten van Chesnaught en de zwakke punten van zijn tegenstanders uitbuiten.

Conclusie

Het Chesnaught Tera Raid Battle-evenement is een geweldige kans voor Pokemon Scarlet- en Violet-spelers om samen te werken en een zeldzame Tera Type Pokemon te vangen. Door de strategieën en tips in deze gids te volgen, kunnen spelers hun kansen vergroten om Chesnaught te vangen en het op te nemen tegen andere Tera Type Pokemon in toekomstige evenementen. Vergeet niet om altijd een goed samengesteld team te hebben met verschillende soorten bewegingen om het tegen deze unieke tegenstanders op te nemen.

Veelgestelde vragen
 • Q1. Kan ik deelnemen aan het Chesnaught Tera Raid Battle-evenement zonder een Nintendo Switch Online-abonnement?
  • A1. Nee, een Nintendo Switch Online-abonnement is vereist om deel te nemen aan het evenement.
 • Kw2. Hoe krijg ik toegang tot het laatste Poke Portal-nieuws?
  • A2. Om toegang te krijgen tot het laatste Poke Portal-nieuws, selecteert u het X-menu, vervolgens Mystery Gift en ten slotte Check Poke Portal News. Het nieuws wordt automatisch gedownload als uw Switch-systeem online is aangesloten.
 • Q3. Hoe vaak kan ik Chesnaught vangen tijdens het evenement?
  • A3. Je kunt Chesnaught één keer vangen per opgeslagen bestand tijdens het evenement.
 • Q4. Wat zijn Tera Type Pokemon?
  • A4. Tera Type Pokemon zijn zeldzaam en hebben unieke sterke en zwakke punten. Ze zijn kwetsbaar voor aanvallen van het type Fighting, Ground en Steel, maar ze zijn bestand tegen aanvallen van het type Normal, Poison en Flying. Tera Type Pokemon hebben ook immuniteit voor stekelige bewegingen zoals Spikes en Toxic Spikes.
 • Q5. Welke Pokemon moet ik gebruiken om Chesnaught te verslaan?
  • A5. Pokemon met Fighting, Ground en Steel Type moves zijn effectief tegen Chesnaught. Overweeg om Pokemon zoals Machamp, Garchomp of Metagross te gebruiken om het op te nemen tegen Chesnaught in de Tera Raid Battle.
 • Q6. Welke zetten moet ik gebruiken om Chesnaught te verslaan?
  • A6. Bewegingen die misbruik maken van de zwakheden van Chesnaught, zoals gevechten, grond- en staaltype-aanvallen, zijn effectief tegen Chesnaught. Overweeg moves als Low Kick, Earthquake of Meteor Mash te gebruiken om Chesnaught uit te schakelen.
 • Q7. Welke capaciteiten heeft Chesnaught?
  • A7. Chesnaught heeft de Bulletproof-vaardigheid, waardoor hij immuun is voor bepaalde bewegingen zoals Shadow Ball en Sludge Bomb. Het kan ook bewegingen leren zoals Spiky Shield, dat schade toebrengt aan tegenstanders die fysiek contact maken met Chesnaught.
 • Q8. Wat zijn enkele aanbevolen bewegingen voor Chesnaught?
  • A8. Aanbevolen bewegingen voor Chesnaught kunnen Hammer Arm, Seed Bomb, Wood Hammer en Bulk Up zijn. Deze bewegingen kunnen profiteren van de sterke punten van Chesnaught en de zwakke punten van zijn tegenstanders uitbuiten.
 • Q9. Waar kan ik Chesnaught in het wild vinden?
  • A9. Chesnaught is een Grass Type Pokemon en komt oorspronkelijk uit de regio Kalos. In het wild leeft hij het liefst in grasvelden en bossen.
 • Q10. Waar moet ik op letten als ik geconfronteerd word met Tera Type Pokemon?
  • A10. Tera Type Pokemon vereist een andere strategie om te verslaan dan andere Pokemon-types. Het is belangrijk om een ​​goed samengesteld team te hebben met verschillende soorten bewegingen om het op te nemen tegen Tera Type-tegenstanders. Houd rekening met hun kwetsbaarheden en sterke punten om ze in de strijd uit te buiten.