Pokemon Scarlet en Violet – Tandemaus Tera Raid Battle event

Pokemon Scarlet en Violet – Tandemaus Tera Raid Battle event

The Pokemon Company heeft informatie onthuld over een nieuw Tera Raid Battle-evenement dat Tandemaus zal omvatten en zal plaatsvinden voor Pokemon Scarlet en Pokemon Violet. Dit ter ere van Valentijnsdag, dat plaatsvindt op 14 februari.

Tandemaus Tera Raid Battle-evenement

Gedurende de tijd dat Tandemaus actief is, verschijnt hij vaker dan normaal in Tera Raid Battles. Houd er rekening mee dat er verschillende Tera-typen zullen zijn. Je kunt goodies ontvangen zoals Aardbeien en Slagroom als je erin slaagt ze te verslaan.

Spelers hebben de mogelijkheid om samen te werken met maximaal drie andere individuen tijdens Tera Raid Battles om een ​​formidabele Pokemon te verslaan voordat de toegewezen tijd om is. De soorten Pokemon die tijdens deze evenementen kunnen worden ontdekt, veranderen vaak. Bovendien is het mogelijk dat Pokemon waar je het tegen opneemt in Tera Raid Battles een extreem ongewoon Tera-type hebben. Door de meest recente versie van Poke Portal News te downloaden, kun je deelnemen aan de Tera Raid Battle-activiteiten. Dit gebeurt onmiddellijk als uw Switch-systeem is verbonden met internet (Nintendo Switch Online-abonnement niet vereist). Het is ook mogelijk om handmatig toegang te krijgen door Poke Portal te selecteren in het X-menu, gevolgd door Mystery Gift en ten slotte Check Poke Portal News als laatste optie.

Op maandag 13 februari 2023 om 00:00 uur Universal Time (UTC) begint het Pokemon Scarlet en Pokemon Violet Tera Raid Battle-evenement met Tandemaus. Het eindigt op dinsdagavond 14 februari 2023 om 23:59 UTC.

Over Pokemon Scarlet en Violet

De meest recente afleveringen in de Pokémon-franchise zijn nu beschikbaar om te spelen op de Nintendo Switch. De Paldea-regio is een enorm land met een verscheidenheid aan landschappen, waaronder meren, hoge toppen, woestenijen, kleine dorpjes en enorme steden. Hier kun je Pokémon vangen, bevechten en trainen. Omdat er geen vooraf bepaalde route is, kun je in je eigen tempo door de drie verschillende epische verhalen dwalen. In een van dit soort verhalen is de volgorde waarin je tegen Pokémon Gyms vecht op weg naar de Champion Rank helemaal aan jou! Met de vormveranderende legendarische Pokémon Koraidon als rijdier kun je door land, zee en door de lucht reizen terwijl je in je eigen tempo een uitgestrekte open wereld ontdekt. Voordat je aan je avontuur in Paldea begint, moet je beslissen welke van de drie Pokémon, Sprigatito, Fuecoco of Quaxly, je eerste metgezel-Pokémon wordt.

Pokémon uit het gebied van Paldea hebben de mogelijkheid om te Terastalliseren om toegang te krijgen tot unieke vaardigheden. Wanneer een Pokémon de transformatie ondergaat die bekend staat als Terastallization, verschijnt er een Tera Jewel bovenop zijn hoofd in de vorm van een kroon, en zijn lichaam glinstert en glanst als een gepolijste edelsteen. Aan elke Pokémon is een slapend Tera-type gekoppeld dat actief wordt zodra het terastalliseert. De meerderheid van Eevee zal bijvoorbeeld een Tera Type hebben dat bekend staat als Normaal, maar sommige Eevee zullen een Tera Type hebben dat bekend staat als Flying! Wanneer een Pokémon die is geterastalliseerd een aanval gebruikt die compatibel is met zowel zijn nieuwe Tera-type als met ten minste één van zijn oorspronkelijke typen, wordt de krachtboost die de aanval ontvangt nog meer verhoogd! In de conflicten die plaatsvinden in het Paldea-gebied, is terastallisatie de factor die bepaalt of je wint of verliest.

Mensen van over de hele wereld gaan naar de Paldea-regio om tegen elkaar te strijden op een vooraanstaande school waar ze hun moed kunnen testen in verschillende arena’s, waaronder Pokémon-gevechten en intellectuele wedstrijden. Of je ervoor kiest om Pokémon Scarlet of Pokémon Violet te spelen, zal een aantal dingen bepalen, zoals de naam van de school, het logo, de uniformen en andere aspecten van de omgeving. Neem deel aan seminars die worden gegeven door unieke instructeurs die hun inzichten met u zullen delen over Pokémon-gevechten, Pokémon-biologie en andere onderwerpen. Treasure Hunt is een individuele studie die je moet doen als je je horizon wilt verbreden, nieuwe mensen wilt leren kennen en je eigen persoonlijke schat wilt ontdekken.

Zowel Pokemon Scarlett als Pokemon Violet kunnen nu worden verkregen op de Nintendo Switch.