Pokemon Scarlet en Violet – Versie 1.2.0 update komt in Februari

Pokemon Scarlet en Violet – Versie 1.2.0 update komt in Februari

Volgens de aankondigingen van The Pokemon Company en Nintendo zal de nieuwe patch versie 1.2.0 voor Pokemon Scarlet en Pokemon Violet voor eind februari beschikbaar komen.

1.2.0-update

De details zijn nog niet bekendgemaakt. Desalniettemin zijn we ons ervan bewust dat het “bugfixes zal bevatten en functies zal toevoegen”. “Binnenkort” zal meer informatie vrijgeven.

Begin december werd de eerste update van de games, versie 1.1.0, beschikbaar gesteld om te downloaden en te installeren. Het werd benadrukt door het begin van het eerste seizoen van de klassementsgevechten-modus, maar het behandelde ook een bepaald probleem en een aantal problemen.

Als onderdeel van de officiële patch-opmerkingen beweerde Nintendo dat het bedrijf “zich ervan bewust was dat spelers problemen kunnen ondervinden die de prestaties van de games beïnvloeden” en dat het “zou werken aan verbeteringen aan de titels”. Deze brief volgde op de hielen van de zorgen van gebruikers dat de nieuw uitgebrachte Pokemon-games problemen met de framesnelheid hadden, wat een negatieve invloed had op de ervaring voor sommige gamers. Vanwege het gebrek aan details die tot nu toe zijn verstrekt, is het nog onbekend of de volgende patch al dan niet prestatieverbeteringen zal bieden.

Over Pokemon Scarlet / Violet

Later in 2018 zullen de videogames Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, die de meest recente inzendingen in de Pokémon-franchise vertegenwoordigen, beschikbaar zijn op de Nintendo Switch. De Pokémon-gamefranchise heeft een extra stap voorwaarts gezet in zijn ontwikkeling met de release van deze nieuwe games, die spelers de mogelijkheid geven om vrij rond te dwalen in een gedetailleerde open omgeving.

Er zijn geen duidelijke grenzen tussen de verschillende gemeenschappen en het omliggende bos. Je zult overal Pokémon kunnen zien die in dit gebied voorkomen: in de lucht, in het water, in de bomen en zelfs op de grond. Ze zijn overal! Nu kun je in een open-wereldgame waar spelers van alle leeftijden van kunnen genieten, het echte plezier ervaren van de Pokémon-franchise, die vecht tegen wilde Pokémon om ze te vangen. ​

Sprigatito, Fuecoco en Quaxly zullen de drie Pokémon zijn waaruit je je allereerste begeleidende Pokémon kunt kiezen. Hoe kom je in contact met deze drie Pokémon en welke soorten vertegenwoordigen ze allemaal?

Op een bepaald moment tijdens je reis kom je een legendarische Pokémon tegen. Het wordt Koraidon of Miraidon en het wordt je reisgenoot. Zowel Koraidon als Miraidon zijn in het geheim gehuld en men denkt dat hun kracht veel groter is dan die van welke andere Pokémon dan ook. Het lijkt erop dat Koraidon en Miraidon nog meer vormen hebben dan die we al hebben ontdekt. Deze Pokémon kunnen hun vormen aanpassen aan wat ze doen of aan het terrein waarover ze reizen, dus het is mogelijk dat ze nog meer vormen hebben dan we hebben ontdekt.

Zowel de Naranja Academy als de Uva Academy laten je kennismaken met nieuwe mensen, nieuwe Pokémon en zelfs een nieuwe versie van jezelf. Mesagoza, de dichtstbevolkte stad in Paldea, bevindt zich in het midden van het continent. Mensen uit allerlei verschillende gebieden komen hier om hun moed tegen elkaar te testen, of het nu gaat om academische wedstrijden of Pokémon-duels, en je zult een school ontdekken die opschept over een geschiedenis die maar weinig andere scholen kunnen zeggen zij hebben. Afhankelijk van de versie van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet die je speelt, zullen sommige kenmerken, zoals de naam van de school, het logo, de uniformen en andere aspecten van de omgeving, anders zijn.

Je reis begint wanneer je de rol op je neemt van een van de hoofdpersonages in het spel. Of je ervoor kiest om als Pokémon Scarlet of Pokémon Violet te spelen, bepaalt het soort kleding dat je draagt. Wie weet wat voor soort avontuur je te wachten staat?

De Nintendo Switch kan worden gebruikt om zowel Pokemon Scarlet als Pokemon Violet te spelen.

Ad