Pokemon Scarlet en Violet: Versie 1.3.0 – Bug fixes en verbeteringen

Pokemon Scarlet en Violet: Versie 1.3.0 – Bug fixes en verbeteringen

Samenvatting:

Nintendo en The Pokemon Company hebben onlangs verschillende updates uitgebracht voor Pokemon Scarlet en Violet, gericht op het verbeteren van de algehele game-ervaring voor gebruikers. Deze updates hebben verschillende bugs verholpen, wijzigingen aangebracht in vermeldingen voor vriendschappelijke competities en verbeterde connectiviteit met Pokemon GO. Deze nieuwe inhoud biedt een uitgebreid overzicht van deze updates, met aandacht voor de belangrijkste bugfixes en verbeteringen die in de game zijn aangebracht.


Versie 1.3.0 – Bugfixes en verbeteringen

De nieuwste update voor Pokemon Scarlet en Violet is gearriveerd en bevat een groot aantal bugfixes en verbeteringen die de algehele game-ervaring zullen verbeteren. Er wordt reikhalzend uitgekeken naar deze update door gamers over de hele wereld, en het biedt ondersteuning voor Trainers die getroffen zijn door de Tera Raid Battle-bug, wijzigingen in inzendingen voor Friendly Competitions, fixes voor Link Battles-bugproblemen en verbeteringen aan Pokemon GO-connectiviteit. Daarnaast biedt de update meer details over de Tera Raid Battle-evenementen voor Walking Wake en Iron Leaves. In deze nieuwe inhoud geven we een uitgebreid overzicht van deze verbeteringen en bugfixes.

Bugfixes en verbeteringen

Ondersteuning voor trainers die getroffen zijn door Tera Raid Battle Bug

Trainers die een ei vingen in plaats van Walking Wake of Iron Leaves in een Tera Raid Battle voordat ze updaten naar versie 1.2.0 van Pokemon Scarlet en Violet, werden getroffen door een bug waardoor ze geen van deze Pokemon konden vangen. Gelukkig is deze bug verholpen in de laatste update, en Trainers die dergelijke eieren hebben gevangen in plaats van Walking Wake en Iron Leaves, kunnen nu deze Pokemon vangen. Bovendien zullen de Tera Raid Battle-evenementen voor deze twee Pokemon rond dezelfde tijd als deze game-update terugkeren.

Wijzigingen in inschrijvingen voor vriendschappelijke wedstrijden

Er is een wijziging aangebracht in de deadline voor inschrijvingen voor vriendschappelijke competities, die te vinden zijn in het gedeelte Online competities van het Battle Stadium. Vóór deze wijziging waren inzendingen toegestaan ​​totdat de vriendschappelijke wedstrijd begon. Na deze wijziging zijn deelnames echter toegestaan ​​totdat de vriendschappelijke competitie eindigt.

Fixes voor problemen met Link Battles-bugs

De nieuwste update voor Pokemon Scarlet en Violet bevat verschillende oplossingen voor problemen met Link Battles. Een van de belangrijkste oplossingen is voor een bug die optrad in Link Battles, waarbij het selecteren van Swap in net voordat de selectietimer nul bereikte, de geselecteerde Pokemon niet kon inschakelen en vervolgens het schakelen veroorzaakte, en het gevecht zelf abnormaal gedroeg. Bovendien, een bug die optrad in Link Battles, waar de resterende tijd voor het gevecht minder dan een minuut was, niet langer zou worden weergegeven waar het zou moeten. Verder is er ook een bug verholpen die optrad in Link Battles waarbij, afhankelijk van de beweging die werd gebruikt op het moment dat een Pokemon flauwviel, de hoeveelheid tijd die een Trainer kreeg om zijn volgende Pokemon te selecteren, werd verminderd.

Probleem met het kauwvermogen oplossen

Een bug waarbij de Cud Chew Ability eens in de twee beurten opnieuw werd geactiveerd nadat deze de eerste keer was geactiveerd, in tegenstelling tot wat in de Ability-beschrijving staat, is opgelost in de laatste update.

Illusion Ability-bug verholpen

De nieuwste update voor Pokemon Scarlet en Violet lost een bug op die optrad toen Zoroark terastalliseerde terwijl hij zijn Illusion Ability gebruikte om zichzelf te vermommen als een andere Pokemon. Op het Check Status-scherm zou het Terastallized Zoroark-type worden weergegeven als het oorspronkelijke type van de Pokemon waarin het zichzelf had vermomd, in plaats van het Tera-type van Zoroark. Bovendien een bug die optrad toen Zoroark zijn Illusion Ability gebruikte om zichzelf te vermommen als een andere Pokemon die al terastallized was. Deze bug zorgde ervoor dat het type van Zoroark op het scherm Status controleren onjuist werd weergegeven omdat het Tera-type van de Pokemon Zoroark zichzelf had vermomd als.

Verbeterde Pokemon GO-connectiviteit

De nieuwste update voor Pokemon Scarlet en Violet biedt verbeterde connectiviteit met Pokemon GO, waardoor het belangrijkste probleem werd opgelost dat ervoor zorgde dat de game crashte op het scherm dat werd gebruikt om te koppelen met een Pokemon GO-account.

Verbeteringen aan Tera Raid Battle-evenementen

De nieuwste update voor Pokemon Scarlet en Violet bevat ook verschillende verbeteringen aan de Tera Raid Battle-evenementen voor Walking Wake en Iron Leaves. Deze evenementen bieden Trainers de mogelijkheid om zeldzame en krachtige Pokemon te vangen, en ze zijn een populair kenmerk van het spel geworden. Met de laatste update zijn er meer details over deze evenementen verstrekt, inclusief de specifieke data en tijden waarop ze zullen plaatsvinden.

Walking Wake Tera Raid Battle-evenement

Het Walking Wake Tera Raid Battle-evenement vindt plaats van 3 tot 10 mei en geeft Trainers de kans om deze krachtige Pokemon te vangen. Walking Wake is een Pokemon van het watertype met een indrukwekkende reeks bewegingen, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan de verzameling van elke Trainer. Tijdens het evenement moeten Trainers samenwerken met andere spelers om Walking Wake uit te schakelen om hem te vangen.

Iron verlaat Tera Raid Battle-evenement

Het Iron Leaves Tera Raid Battle-evenement vindt plaats van 10 tot 17 mei en geeft Trainers de kans om deze ongrijpbare Pokemon te vangen. Iron Leaves is een gras-type Pokemon met een unieke bewegingsset waardoor het een waardevolle aanvulling is op de verzameling van elke Trainer. Net als bij het Walking Wake-evenement moeten Trainers samenwerken met andere spelers om Iron Leaves te verslaan om het te vangen.

Conclusie

Kortom, de nieuwste update voor Pokemon Scarlet en Violet brengt een groot aantal bugfixes en verbeteringen die de game-ervaring voor Trainers over de hele wereld aanzienlijk zullen verbeteren. Met verbeteringen aan Tera Raid Battle-evenementen en fixes voor Link Battles-bugproblemen, kunnen Trainers een soepelere en leukere gameplay-ervaring verwachten. Bovendien kunnen trainers dankzij de verbeterde Pokemon GO-connectiviteit nu naadloos hun accounts koppelen en profiteren van alle functies die de game te bieden heeft.

Veelgestelde vragen
  • V: Wat zijn Tera Raid Battle-evenementen?
    • A: Tera Raid Battle-evenementen zijn speciale tijdelijke evenementen in Pokemon Scarlet en Violet die Trainers de kans geven om zeldzame en krachtige Pokemon te vangen.
  • V: Hoe kan ik deelnemen aan Tera Raid Battle-evenementen?
    • A: Om deel te nemen aan Tera Raid Battle-evenementen, moeten Trainers samenwerken met andere spelers om de beoogde Pokemon uit te schakelen. Deze evenementen vereisen coördinatie en strategie om de Pokemon met succes te vangen.
  • V: Wat is de Walking Wake Pokemon?
    • A: Walking Wake is een watertype Pokemon die werd geïntroduceerd in Pokemon Scarlet en Violet. Het heeft een indrukwekkende bewegingsset en is een waardevolle toevoeging aan de verzameling van elke Trainer.
  • V: Wat is de Iron Leaves Pokemon?
    • A: Iron Leaves is een gras-type Pokemon die werd geïntroduceerd in Pokemon Scarlet en Violet. Het heeft een unieke bewegingsset en is een waardevolle toevoeging aan de verzameling van elke Trainer.
  • V: Welke verbeteringen zijn aangebracht aan de connectiviteit van Pokemon GO?
    • A: De nieuwste update voor Pokemon Scarlet en Violet bevat verbeteringen aan de connectiviteit van Pokemon GO, waardoor Trainers hun accounts naadloos kunnen koppelen en kunnen profiteren van alle functies die de game te bieden heeft.