Pokemon Scarlet & Violet – Grafaiai onthuld

Pokemon Scarlet & Violet – Grafaiai onthuld

Trainers van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet kunnen uitkijken naar de ontdekking van een nieuwe Pokémon. Grafaiai, een Toxic Monkey Pokémon, werd gevonden in de regio Paldea. Dit werd voor het eerst geplaagd;

video
play-rounded-fill

Maar iw werd aangekondigd nadat een mysterieuze reeks afbeeldingen was geplaagd op de sociale media van Pokémon op het officiële Pokémon YouTube-kanaal, je kunt Grafaiai’s eerste trailer zien.

video
play-rounded-fill

Over Grafaiai

Grafaiai is een humeurige Pokémon die erg kieskeurig is in dingen. Hij houdt er niet van om in groepen te reizen. In plaats daarvan is hij liever alleen en vecht hij altijd met andere Pokémon over territorium. Grafaiai kan het beste aanvallen met zijn giftige speeksel, dat van kleur verandert afhankelijk van wat hij eet. Het doet dit door ofwel naar zijn vijanden te spugen of ze te snijden nadat ze zijn klauwen met het speeksel hebben bedekt. Grafaiai is een nachtdier. Als de zon ondergaat, likt hij zijn handen en vingers om ze met vergif te bedekken. Vervolgens gebruikt het die met gif bedekte handen en vingers om patronen op de bomen in zijn territorium te tekenen. Het schildert met giftig speeksel, waar Bug-Pokémon zich toe aangetrokken voelen omdat het zoet en geurig ruikt.

Categorie: Toxic Monkey Pokémon​

Type: Gif/Normaal ​

Hoogte: 2’4″ (0,7 m) ​

Gewicht: 60 lbs. (27,2 kg) ​

Vaardigheid: ontlasten / Poison Touch