Pokemon Scarlet / Violet – Paldea regio trailer

Pokemon Scarlet / Violet – Paldea regio trailer

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor Pokemon Scarlet en Pokemon Violet, gericht op het Paldea-gebied. Het biedt een kijkje in Pokémon die kunnen worden bereden, nieuwe monsters, het Terastal-systeem en meer. Later dit jaar verschijnen de videogames Pokémon Scarlet en Pokémon Violet op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Vang Pokemon in Paldea

Je kunt als hoofdpersoon in je eigen tempo een uitgestrekte, open wereld verkennen en de legendarische Pokémon Koraidon ontmoeten. In deze spellen kun je de beroemde Pokémon-serie-activiteiten ervaren, zoals vechten tegen wilde Pokémon en proberen ze te vangen! Selecteer een van Sprigatito, de Grass Cat Pokémon, Fuecoco, de Fire Crocod Pokémon of Quaxly, de Duckling Pokémon, als je eerste metgezel Pokémon voordat je aan je reis door dit nieuwe gebied begint.

Trainers kunnen een vrij rondlopend landschap verkennen waarin de talrijke dorpen en steden geen grenzen kennen en moeiteloos opgaan in de bossen. Op deze uitgestrekte locatie kunnen Pokémon worden gespot in de lucht, de oceanen, de bossen, de straten en daarbuiten!

Afhankelijk van of je Pokémon Scarlet of Pokémon Violet speelt, zal je kleding veranderen. De Pokémon Scarlet-game kan na de release verbinding maken met Pokémon HOME.