Pokemon Scarlet/Violet – 7 Star Pikachu Tera Raid Event

Pokemon Scarlet/Violet – 7 Star Pikachu Tera Raid Event

Het komende Tera Raid Battle-evenement voor Pokemon Scarlet en Pokemon Violet zal Pikachu met de Mightiest Mark bevatten, volgens de officiƫle aankondigingen van beide bedrijven. Dit wordt gedaan ter ere van Pokemon Day, die op zondag plaatsvindt.

7 Star Pikachu Tera Raid-evenement

De Pikachu die tijdens het evenement verschijnt, heeft het Water Tera Type. The Pokemon Company beweert dat “zijn stortvloed aan aanvallen hem tot een dodelijke tegenstander maakt, en om dat te laten zien, bezit hij zelfs de Mightiest Mark.” Om de formidabele Tera Pokemon te verslaan, werk je samen met de andere spelers.

Spelers hebben de mogelijkheid om samen te werken met maximaal drie andere individuen tijdens Tera Raid Battles om een ā€‹ā€‹formidabele Pokemon te verslaan voordat de toegewezen tijd om is. De soorten Pokemon die tijdens deze evenementen kunnen worden ontdekt, veranderen vaak. Bovendien is het mogelijk dat Pokemon waar je het tegen opneemt in Tera Raid Battles een extreem ongewoon Tera-type hebben. Door de meest recente versie van Poke Portal News te downloaden, kun je deelnemen aan de Tera Raid Battle-activiteiten. Dit gebeurt onmiddellijk als uw Switch-systeem is verbonden met internet (Nintendo Switch Online-abonnement niet vereist). Het is ook mogelijk om handmatig toegang te krijgen door Poke Portal te selecteren in het X-menu, gevolgd door Mystery Gift en ten slotte Check Poke Portal News als laatste optie.

Vanaf vrijdag 24 februari 2023 om 00:00 uur Universal Time begint het Pokemon Scarlet en Pokemon Violet Tera Raid Battle-evenement, met de Water Tera Type Pikachu. Het evenement loopt af op maandag 27 februari 2023 om 14:59 UTC.