Pokemon Scarlet/Violet – 7 Sterren Charizard Tera Raid details

Pokemon Scarlet/Violet – 7 Sterren Charizard Tera Raid details

Pokemon Scarlet en Violet hebben nu een nieuw Tera Raid-evenement dankzij de Pokemon Company. Spelers konden tot 4 december een 7* Tera Raid proberen met een Charizard met een Dragon Tera Type. Het evenement wordt ook later in de maand herhaald, te beginnen op 16 december.

Deze Charizard kan maar één keer worden gevangen en is de enige manier om hem te krijgen totdat de compatibiliteit met Pokemon HOME volgend jaar wordt vrijgegeven. Spelers kunnen doorgaan met het voltooien van de overval nadat ze de Charizard hebben gevangen om verschillende prijzen te winnen, maar ze kunnen hem niet opnieuw vangen.

7 sterren Charizard Tera Raid

Charizard’s Black Crystal Tera Raid eindigde op 4 december, maar gaat weer open op 15-18 december. Hoewel je per game maar één Charizard kunt vangen, mag je de raid meerdere keren uitvoeren – je ontvangt elke dag één raid in je eigen game, maar je kunt via de Poké Portal zo vaak meedoen aan raids van andere spelers als je wilt.

De Charizard die tijdens deze raids gevangen wordt genomen, zal Lv. 100 en zal het Mightiest Mark hebben, wat aangeeft dat het werd veroverd tijdens een zevensterrenaanval. Het zal ook Solar Power hebben, de geheime vaardigheid van Charizard; geweldige basisstatistieken; en de bescheiden instelling die Charizard vereist. De beloningen van de overval zijn ook behoorlijk uitstekend, daarom is het de moeite waard om het meer dan eens te voltooien. Je krijgt veel Calcium, de vitamine die wordt gebruikt om speciale aanvals-EV’s te stimuleren, evenals de zeer ongebruikelijke Ability Patch, die de vaardigheid van een Pokémon verandert in zijn verborgen vaardigheid (en vice versa).

Je persoonlijke Charizard-aanval kan, net als de zessterrenaanvallen, worden gevonden op de Paldea-kaart met een roze omtrek. Maak verbinding met internet als je het Charizard-aanvalskristal niet op je kaart ziet. (Maak je geen zorgen; voor de raid heb je geen Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig.) Om het meer dan eens per dag te doen, moet je het Tera Raid Battles-menu openen via de Poké Portal; je kunt dit doen met vrienden die hun eigen dagelijkse raids organiseren of met vreemden online.

Alleen spelers die raids met zes sterren hebben ontgrendeld nadat ze elementen van de postgame hebben voltooid, hebben toegang tot raids met zeven sterren. Mensen die dat niet hebben gedaan, hebben echter geen pech: ze kunnen deelnemen aan deze raids met behulp van multiplayergroepen of linkcodes.

Ad