Pokemon Scarlet/Violet – Armarouge en Ceruledge Tera Raid Event

Pokemon Scarlet/Violet – Armarouge en Ceruledge Tera Raid Event

The Pokemon Company heeft een aankondiging gedaan over het komende Tera Raid-evenement dat zal plaatsvinden in Pokemon Scarlet en Violet.

Tera organiseert een Raid-evenement dat begint op 3 februari en loopt tot 5 februari met Armarouge en Ceruledge als bazen. In Scarlet zal er een toename zijn in het aantal 4- en 5-sterren Armarouge-aanvallen, terwijl er in Violet een toename zal zijn in het aantal 4- en 5-sterren Ceruledge-aanvallen.

Over Armarouge

Armarouge is een Pokémon die op twee benen loopt en op een mens lijkt. Het heeft een overwegend zwart lichaam, met rode verkleuringen op zijn cilindrische benen en handen, waarvan de laatste op ovenwanten lijken. Zijn kop is ook zwart. Zijn kop is eveneens rood en hij heeft twee puntige gele “oren” die aan weerszijden van zijn kop uitsteken. Het heeft een vuur boven op zijn hoofd, dat lijkt op de pluim die op de helm van een ridder zou staan, en de bovenkant van zijn hoofd is geel. Zijn ogen hebben rode irissen en slierten die uit zijn gele pupillen komen, en zijn gezicht is bedekt met een zwart masker met drie gaten in het midden van het masker. Armarouge’s romp en schouders worden beschermd door een geel pantser en enorme gele pauldrons die onafhankelijk van elkaar kunnen zweven. De karmozijnrode kleur wordt gebruikt voor de highlights op het harnas.

Het pantser dat Armarouge draagt, zou ooit toebehoord hebben aan een beroemde krijger en wordt verondersteld de oorsprong te zijn van zijn mentale kracht. Armarouge kan controle uitoefenen over zijn innerlijke vuurenergie en aanvallen uitvoeren dankzij het pantser. Armarouge is toegewijd aan zijn vrienden en gelooft in eerlijk vechten; hij staat te popelen om frontaal te vechten met elke tegenstander, ongeacht hun kracht. Het geeft voorrang aan het gebruik van zijn dikke pantser als verdedigingsmechanisme voordat hij zijn aandacht richt op zijn krachtige wapens om zijn vijanden uit te schakelen. Armarouge zal zijn pauldrons overdragen aan zijn handen om een ​​kanon te bouwen dat hij zal gebruiken tijdens een aanval. Het zal dan dit kanon gebruiken om projectielen op zijn vijanden af ​​te vuren.

Armor Cannon kan alleen worden geleerd door Armarouge, de enige bekende Pokémon die de aanval kan leren. Expanding Force wordt beschouwd als een van de kenmerkende technieken in de Generation IX-games.

Over Ceruledge

Ceruledge is een Pokémon die op twee benen loopt en op een mens lijkt. Het heeft blauwe verkleuringen op zijn kop, ledematen en benen, maar het grootste deel van zijn lichaam is zwart van kleur. Zijn kop heeft twee puntige “oren” die een lichtblauwe kleur hebben die aan elke kant uitsteken, en erboven brandt een vuur dat lijkt op de pluim die op de helm van een ridder zou staan. Zijn irissen zijn roze en er komen kleursliertjes uit zijn witte pupillen in zijn ogen. Het grootste deel van Ceruledge’s lichaam is verborgen door een verouderd pantser dat donker paarsblauw van kleur is en vol wrok zit. Het gezicht van Ceruledge wordt verborgen door een plaat met in het midden drie roze inkepingen. Ceruledge heeft geen handen; ze hanteert eerder paars-cyaan-messen die worden geproduceerd uit zowel vuur- als spookenergie, meer in het bijzonder de spijt die blijft nadat een persoon is overleden. Tijdens gevechten hebben deze zwaarden het potentieel om te transformeren in enorme zwaarden, waardoor de algehele kracht van Ceruledge wordt verbeterd.

Ceruledge is meedogenloos en deinst voor niets terug om de overwinning te behalen in een gevecht. Het is het meest effectief in gevechten van dichtbij, met een combinatie van stealth- en verrassingsbewegingen tegen zijn vijanden. Nadat hij zijn razendsnelle snelheid had gebruikt om de kwetsbare punten van een vijand te lokaliseren, zou hij dichter bij het doelwit komen en ze met zijn enorme zwaarden neerslaan. Alle wonden veroorzaakt door een snee van een van Ceruledge’s zwaarden zullen levensenergie laten wegbloeden, die de zwaarden vervolgens zullen verbruiken.

Bitter Blade kan alleen worden geleerd door Ceruledge, de enige bekende Pokémon die deze vaardigheid heeft.

De twee zijn versiespecifiek voor respectievelijk Scarlet en Violet, en deze speciale raid-aanvallen kunnen een fantastische kans zijn voor spelers met internettoegang om de Pokemon te bemachtigen die beschikbaar zijn in de andere versie van het spel.

Ad