Pokemon Scarlet/Violet – Competitief spel met Cyclizar

Pokemon Scarlet/Violet – Competitief spel met Cyclizar

The Pokemon Company toonde aan het einde van de Pokemon World Championships 2022 een nieuwe trailer voor Pokemon Scarlet And Violet.

De nieuwe trailer gaat helemaal over Competitive Play en toont een aantal nieuwe moves en items die dingen zullen veranderen wanneer de nieuwe games uitkomen. Het toonde ook een gloednieuwe Dragon/Normal Type Pokemon genaamd Cyclizar. Het lijkt veel op de legendarische doos van de game, wat een beetje griezelig is.

Competitief spel

video
play-rounded-fill

Maak kennis met Cyclizar

Cyclizar is een groene Pokémon die eruitziet als een hagedis en een reptiel is. Zijn hoofd, nek, voetzolen en staart zijn meestal zwart. Het puntje van zijn staart is wit. Aan de basis van zijn staart heeft zijn rug een bekleding die eruitziet als een motorzadel. Hij heeft een zwarte bult op zijn keel die eruitziet als een rubberen band. Als Cyclizar erop rijdt, wordt deze hobbel groter en krult de staart, waardoor het op wielen lijkt.

Cyclizar is geen slechterik. Sinds de oudheid hebben mensen Cyclizar gehouden en gebruikt om zich te verplaatsen. Deze relatie lijkt tweerichtingsverkeer te zijn, aangezien de berijder van Cyclizar ervoor zorgt dat het niet koud wordt door warm te zijn. Cyclizar kan meer dan 120 km/u rijden met een persoon op zijn rug. Cyclizar rent door zijn harde kop en dikke, maar flexibele staart te gebruiken om zijn evenwicht te bewaren en schokken op te vangen. Tijdens gevechten kan hij ook zijn kop en staart als wapens gebruiken.

Categorie
Zet Pokémon op

Type
Draak/Normaal

Hoogte
5’3″

Gewicht
138,9 pond.

Bekwaamheid
Schuur huid

Eentje die bij mensen leeft

Sinds de oudheid heeft deze Pokémon in veel huizen in het Paldea-gebied gewoond. Het is een mooi paard, en je ziet de hele tijd mensen op Cyclizar rijden. Cyclizar lijkt het niet erg te vinden om bereden te worden, waarschijnlijk omdat de warmte van een rijder helpt om de kou weg te houden. ​

Een lichaam dat gemaakt is om te rennen

Cyclizar kan meer dan 70 mph rennen met een persoon op zijn rug. Zijn zeer harde kop en dikke, slanke staart helpen hem niet alleen om zijn evenwicht te bewaren en schokken op te vangen tijdens het rennen, maar ze helpen hem ook aan te vallen in de strijd. ​

Shed Tail is een nieuwe move.

De gebruiker gebruikt zijn eigen HP om een ​​kopie van zichzelf te maken en ruilt vervolgens van plaats met een wachtende Pokémon.