Pokemon Scarlet/Violet – Farigiraf – Meer details

Pokemon Scarlet/Violet  – Farigiraf – Meer details

Een nieuwe Pokemon voor de games werd gezien in de meest recente Pokemon Scarlet en Violet-teaser. De nieuwe Pokemon is Farigiraf, een evolutie van Girafarig van Generatie II. Farigiraf behoudt zijn normale/paranormale type terwijl hij de geheel nieuwe vaardigheden Armor Tail en Cud Chew krijgt.

Over Farigiraf

Deze Pokémon evolueert van Girafarig die in het Paldea-gebied woont.

  • Klasse: Pokémon met lange nek: normaal/psychisch
  • Gewicht: 352.7 lbs. Hoogte: 10’6″
  • Capaciteit: Armor Tail en Cud Chew

De kop op zijn staart en de kop op zijn hoofdlichaam in elkaar gezet!

Het hoofd van zijn staart en het hoofd van zijn hoofdlichaam zijn samengesmolten als gevolg van zijn evolutie. De sterke zenuwen die de twee hersenen van Farigiraf met elkaar verbinden, geven het meer mentale energie, en de antennes op zijn hoofd laten het toe om psychische golven uit te zenden. Hoewel het gevaar onmiddellijk kan herkennen, is het zich altijd bewust van zijn omgeving, en er zijn momenten waarop zijn lichaam niet zo snel kan reageren als zijn twee hersenen kunnen denken. ​

Zijn kop en staart zijn beide uitgerust voor aanval en verdediging.

De kop van het hoofdlichaam wordt goed beschermd door de grote, sterke kop die vanaf de staart uitsteekt. Farigiraf zwaait met zijn lange nek in een slag die verwoestende fysieke schade aanricht wanneer de kop van zijn staart zijn mond afsluit. Er wordt gezegd dat de kracht van deze aanval stalen balken kan breken en steen kan desintegreren. ​

Vaardigheid toegevoegd: Cud Chew

Cud Chew, een gloednieuwe vaardigheid, maakt zijn debuut in deze games als de vaardigheid van Farigiraf. Wanneer een Pokémon met deze Vaardigheid een Bes consumeert, aan het einde van de volgende beurt, zal hij deze opnieuw consumeren.

Armor Tail is een nieuw talent.

Een andere nieuwe vaardigheid die zijn debuut maakt in deze games is Farigirafs Armor Tail. Het voorkomt dat vijandige Pokémon prioriteitsbewegingen gebruiken.