Pokemon Scarlet/Violet – Launch trailer

Pokemon Scarlet/Violet – Launch trailer

Pokemon Scarlet en Violet, de nieuwste games in de franchise, zijn nu wereldwijd beschikbaar op de Nintendo Switch, waarmee een einde komt aan het wachten van de fans.

Nintendo heeft zojuist een kleine lanceringsteaser uitgebracht om de gelegenheid te vieren.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Scarlet/Violet

In de Paldea-regio, een enorm gebied bezaaid met meren, hoge toppen, woestenijen, kleine dorpjes en enorme steden, kunnen Pokemon worden gevangen, bevochten en getraind. Je kunt naar believen de drie belangrijkste verhaallijnen verkennen, aangezien er geen vooraf bepaalde route is. Je mag Pokemon Gyms bevechten in elke volgorde die je kiest in zo’n verhaal terwijl je werkt aan de Champion Rank! Als je op de vormveranderende legendarische Pokemon Koraidon rijdt, kun je op je eigen snelheid door een open omgeving reizen terwijl je over land, zee en door de lucht navigeert. Voordat je aan je reis in Paldea begint, moet je beslissen welke van de drie Pokemon je je eerste partner wilt zijn: Sprigatito, Fuecoco of Quaxly.

Pokemon uit het Paldea-gebied hebben het vermogen om te steraliseren en unieke vaardigheden te verwerven. Een Tera Jewel verschijnt als een kroon boven het hoofd van een Pokemon terwijl het terastalliseert, en het lichaam van de Pokémon schittert als een geslepen juweel. Er is een Tera-type voor elke Pokemon, die slapend is totdat het wezen Terastalliseert. Hoewel de meerderheid van Eevee bijvoorbeeld het normale Tera-type heeft, hebben sommige Eevee ook het vliegende Tera-type! De kracht van een beweging die door een Terastallized Pokemon wordt gebruikt, wordt nog meer verhoogd wanneer die beweging wordt gebruikt in combinatie met zijn Tera-type en ten minste één van zijn originele typen. In oorlogen die in het Paldea-gebied zijn uitgevochten, is terastallisatie het verschil tussen succes en mislukking.

Mensen uit veel plaatsen gaan naar een vooraanstaande school in de Paldea-regio om tegen elkaar te strijden in academici of Pokemon-gevechten. Afhankelijk van of je Pokemon Scarlet of Pokemon Violet speelt, zullen de naam, het wapen, de uniformen en andere details van de school veranderen. Woon seminars bij met interessante instructeurs die hun kennis van vechten, Pokemon-biologie en andere onderwerpen demonstreren. Start een onafhankelijke studie genaamd Treasure Hunt om nieuwe dingen te leren, nieuwe mensen te ontmoeten en je eigen schat te ontdekken.

Eerste persoonlijke indrukken

Hoewel het een beetje buggy is, is de ervaring het nog steeds waard. Open World Pokemon is eindelijk hier, behalve enkele kleine stukjes van het spel.

Ad