Pokemon Scarlet/Violet – Meer dan 10 miljoen exemplaren wereldwijd, hoogste Nintendo-lancering ooit

Pokemon Scarlet/Violet – Meer dan 10 miljoen exemplaren wereldwijd, hoogste Nintendo-lancering ooit

Nintendo heeft veel informatie gedeeld over hoe goed Pokemon Scarlet en Violet het over de hele wereld doen, inclusief hoeveel exemplaren er in elk land zijn verkocht.

Volgens een persbericht van Nintendo zijn er wereldwijd 10 miljoen exemplaren van Pokemon Scarlet en Violet verkocht. Het bedrijf zegt dat dit na slechts drie dagen op de markt de beste start is voor elke Nintendo-game op elk platform. Dit aantal omvat zowel de fysieke verkoop als de verkoop van digitale producten.

Spelers en recensenten hebben vaak gezegd dat de spellen vol zitten met bugs, glitches en andere problemen waardoor ze moeilijk te spelen zijn. Het lijkt er echter op dat de meeste van het enorme aantal Pokemon-fans niet werden afgeschrikt door deze rapporten. De tijd zal leren of het de komende maanden zo door kan gaan.

Over Pokemon Scarlet / Violet

Welkom in Paldea, een enorm gebied met grote open ruimtes, meren, hoge toppen, woestenijen en gevaarlijke bergketens.

Je kunt kiezen hoe je je avontuur wilt beleven, omdat je vrijelijk kunt wisselen tussen drie geweldige verhalen en Gyms in elke gewenste volgorde kunt uitdagen.

Jij en maximaal drie vrienden kunnen samen op avontuur gaan in dezelfde ruimte. Moedig elkaar aan terwijl je vecht tegen wilde Pokémon en pronk met de Pokémon die met je meelopen.