Pokemon Scarlet/Violet – Meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, beste lancering ooit

Pokemon Scarlet/Violet – Meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, beste lancering ooit

De eerste wereldwijde verkoopgegevens van Pokemon Scarlet en Violet, vrijgegeven door Nintendo, laten zien hoe goed de game over de hele wereld wordt ontvangen.

Pokemon Scarlet And Violet heeft naar verluidt wereldwijd maar liefst 10 miljoen exemplaren verkocht, volgens een persverklaring van Nintendo. Volgens het bedrijf heeft dit de grootste lanceringsverkopen voor alle Nintendo-games tot nu toe op elk platform na slechts drie dagen op de markt. Dit aantal weerspiegelt de verkoop van zowel fysieke als digitale producten.

Geweldige verkopen maar massale klachten

Deze informatie volgt op een overvloed aan klachten over de prestatieproblemen, bugs en storingen van gamers en recensenten. Het lijkt er echter op dat het overgrote deel van de toegewijde volgers van Pokemon niet werd beïnvloed door deze verhalen. Of het dit tempo de komende maanden kan aanhouden, zal alleen de tijd leren.

Over Pokemon Scarlet/Violet

De Pokémon-wereld is veranderd

De meest recente Pokémon-games, Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, zijn de eerste echt open-wereldavonturen in de reguliere games. De Pokémon-franchise ontwikkelt zich verder met deze nieuwe games, waardoor je vrijelijk een uitgestrekte open wereld kunt verkennen. Je kunt jezelf onderdompelen in een pas ontwikkeld avontuur terwijl je deelneemt aan de handelsmerken van de serie, zoals het ontmoeten, samenwerken met, vechten, trainen en uitwisselen van Pokémon.

Nieuwe Pokémon om te vinden

In het Paldea-gebied zijn nog meer nieuwe Pokémon ontdekt! Veel nooit eerder geziene Pokémon staan ​​klaar om je te ontmoeten in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Van gloednieuwe beginnende Pokémon zoals Sprigatito, Fuecoco en Quaxly tot legendarische Pokémon zoals Koraidon en Miraidon, er zijn een heleboel nieuwe Pokémon te ontdekken, evenals enkele herkenbare personages met Paldean-regiospecifieke aanpassingen. Bezoek ons ​​om ze allemaal te ontmoeten!

Leer de spelers kennen

Afhankelijk van de versie van de game die je kiest om te spelen, kom je een van de twee verschillende instructeurs tegen in dit nieuwe avontuur. Leer samen met Nemona, je nieuwe kennis, meer over deze nieuwe instructeurs. Tijdens je Pokémon-avontuur kom je ook veel nieuwe mensen tegen, waaronder vrienden en vijanden, gymleiders en kampioenen.

Bereid u voor op terastalisatie

Het Terastal-fenomeen, een geheel nieuwe vaardigheid in gevechten, is een van de vele nieuwe functies die bij deze generatie Pokémon horen. Er is een Terastal-type voor elke Pokémon in het Paldean-gebied, waardoor je Pokémon tijdens een gevecht kan Terastaliseren of van type kan veranderen. Er kunnen verschillende Terastalise-soorten voorkomen tussen Pokémon van dezelfde soort, dus let op dat je combinaties zoekt die goed bij je Pokémon-team passen!

Ad