Pokemon Scarlet/Violet – Nieuwe Ghost-Type Pokemon Greavard

Pokemon Scarlet/Violet – Nieuwe Ghost-Type Pokemon Greavard

De naam van de nieuwe Ghost-Type Pokemon die in Pokemon Scarlet en Violet zal zitten, is onthuld door de Pokemon Company. De Pokemon heet Greavard en hij leeft in de regio Paldea. Het is een Pure Ghost-Type Pokemon.

video
play-rounded-fill

Maak kennis met Greavard

Greavard heeft sterke kaken die botten kunnen breken. Slechts één beet van Greavard kan erg pijnlijk zijn.

Ghost Dog is een type Pokémon Type: Ghost

Hoogte: 2′

Gewicht: 77,2 lbs.

Mogelijkheid: Pickup

Het verstopt zich onder de grond en springt eruit terwijl het enge geluiden maakt.

Greavard beweegt niet veel als hij vredig onder de grond rust. Hij steekt de bovenkant van zijn kop uit de grond en verlicht de punt met een griezelige gloed. Het wacht dan tot er iemand in de buurt komt. Greavard springt uit de grond en slaakt een enge kreet als iemand in de buurt komt. Dit zou de meeste mensen bang maken die niet wisten wat er ging komen. Maar het lijkt erop dat dit niemand pijn doet.

Het is leuk en wordt snel eenzaam, maar je moet er niet te veel mee spelen.

Greavard is zo vriendelijk en liefdevol dat als je er ook maar de kleinste hoeveelheid aandacht aan schenkt, het zo blij zal zijn dat het je overal zal volgen. Het staat bekend als de gemakkelijkste Pokémon in de regio Paldea om vrienden mee te worden.

Greavard zal langzaam en onbedoeld de levenskracht van de mensen eromheen opnemen, dus het is het beste om er niet te veel mee te spelen.