Pokemon Scarlet/Violet – Officiële details van Koraidon en Miraidon

Pokemon Scarlet/Violet – Officiële details van Koraidon en Miraidon

Na de lancering van Pokemon Scarlet en Violet heeft de Pokemon Company verdere officiële informatie verstrekt over de legendarische Pokemon Miraidon en Koraidon.

The Pokemon Company hield het grootste deel van de informatie over Koraidon en Miraidon geheim voorafgaand aan het debuut van de games, waardoor het verrassingselement voor spelers waarschijnlijk behouden bleef toen ze de nieuwe Pokémon ontdekten. Nu de games echter uit zijn, hebben de ontwikkelaars de officiële website voor Pokemon Scarlet en Violet bijgewerkt met informatie over de twee legendarische Pokemon.

Koraidon

Categorie: Paradox Pokémon van het type Fighting en Dragon.

Lengte: 8’2″ Gewicht: 280 kg.

Vaardigheid: Orichalcum Pulse

Een robuust gevoel van verwondering gecombineerd met een onwrikbaar vertrouwen in zijn eigen vermogen om te slagen

Koraidon is zich terdege bewust van de off-the-charts krachtniveaus die het heeft en gedraagt ​​zich alsof het nooit in gevaar is van een tegenstander. Hij is bang voor mensen, maar vanwege zijn grillige en nieuwsgierige aard kan hij af en toe met ze spelen. Dit ondanks het feit dat hij bang is voor mensen.

In zijn Apex Build-vorm vertoont het een overweldigende kracht

Met zijn Apex Build heeft de Koraidon de mogelijkheid om zichzelf in de lucht te lanceren en meer dan 20 meter (65 voet) boven de aarde te zweven met een enkele krachtige beentrap. Terwijl hij terug begint te vallen, heeft hij de mogelijkheid om dodelijke schoppen en klappen uit te delen door zowel zijn snelheid als zijn lichaamsgewicht te gebruiken.

De kaken en hoektanden van een Koraidon zijn erg sterk en duurzaam, en hij heeft ook scherpe klauwen en een lange, dikke staart. Het heeft zo’n overweldigende kracht dat het zijn tegenstanders volledig domineert.

Orichalcum Pulse is de naam van de vaardigheid van Koraidon.

In Pokémon Scarlet en Pokémon Violet wordt een nieuwe vaardigheid genaamd Koraidon’s Orichalcum Pulse beschikbaar gesteld aan gebruikers. Wanneer Koraidon betrokken raakt bij een gevecht, wordt de zonneschijn intenser. De kracht van de aanval van Koraidon wordt vergroot wanneer deze wordt gebruikt in fel zonlicht.

De nieuwe strategie is Collision Course

Collision Course is een fysieke beweging van het type Fighting die Koraidon kan leren. De Koraidon maakt een hoge sprong in de lucht, gevolgd door een snelle en draaiende duik naar zijn tegenstander, en dan botst hij met een flinke explosie tegen hen aan. Als je een treffer krijgt met deze aanval die bijzonder verwoestend is, zal zijn kracht met een grotere marge toenemen dan normaal. ​

Miradon

Categorie: Paradox Electric en Dragon-type Pokémon.

Lengte: 11’6″ Gewicht: 529,1 lbs.

Vaardigheid: Hadron Engine

Miraidon kan een goed beeld krijgen van de mensen waarmee het in contact komt vanwege zijn scherpe observatie en opmerkzaamheid.

Hoewel hij gewend lijkt te zijn aan mensen, is Miraidon erg selectief met betrekking tot de mensen die hij als metgezellen houdt, waarbij hij zijn observatievermogen en intelligentie gebruikt om de aard van een persoon te bepalen.

Het heeft een houding die kan worden omschreven als cool en beheerst. Tijdens gevechten kan het de bewegingen van zijn tegenstanders voorspellen en ze aanvallen waar ze kwetsbaar zijn.

Het enige deel van Miraidons gezicht dat enige variatie in emotie lijkt te vertonen, zijn de ogen, zowel qua vorm als qua kleur. Omdat de gezichtsuitdrukkingen van Miraidon robotachtig van aard zijn, zal het waarschijnlijk moeilijk zijn om de nuances van de emoties die Miraidon ervaart op te vangen. ​

Druk uitoefenen op zijn rivalen terwijl hij zweeft in de Ultimate-modus

In de Ultimate-modus kan Miraidon in de lucht zweven, wat hem een ​​voorsprong geeft op concurrenten die beperkt zijn tot vechten op de grond.

Zijn klauwen en hoektanden zijn elektrisch geladen en wanneer hij zijn staart kapot slaat, kan hij de energie die in zijn interne organen wordt gecreëerd, gebruiken om zelfs de meest veerkrachtige vijanden met slechts één slag neer te halen.

Miraidons vaardigheid: Hadron Engine

Vaardigheid bekend als Miraidon’s Hadron Engine, die debuteert in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Zodra Miraidon zich bij een gevecht voegt, verandert het de aarde eronder in Electric Terrain. De speciale aanval van Miraidon krijgt een boost wanneer Electric Terrain in het gevecht betrokken is. ​

Electro Drift is de nieuwe move.

Miraidon heeft het vermogen om een ​​unieke aanval van het elektrische type te leren, bekend als Electro Drift. Nadat hij ronddraait en vooruit racet op een manier die lijkt op die van een bliksemschicht, treft Miraidon zijn vijand met een krachtige elektrische ontploffing. Als je een aanval uitvoert met deze beweging die zeer verwoestend is, zal de kracht ervan groter zijn dan normaal. ​

Ad